Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.09.2013 11:22 - Разрушителите на съвременна България
Автор: kabuli Категория: Лични дневници   
Прочетен: 825 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 29.09.2013 11:23

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
В най-скоро време читателите (любителите на историческо, политическо и криминално четиво /2 +1/) ще държат в ръцете си втория том на обемния труд, озаглавен "Разрушителите на съвременна България". Академичното четиво съдържа данни, сведения и факти за събитията в страната от 1989 г. до края на Ерата Бой-Бор.
 От уважение към положените усилия на колектива, списвал фундаменталния труд, аз съм длъжен да упомена имената на някои от авторите:

Академик Желю Желев - ръководител на екипа "Президентството";
професор Петър Стоянов - първи заместник-ръководител;
професор Георги Първанов - втори заместник-ръководител;
главен асистент Росен Плевнелиев - член на екипа.

Академик Андрей Луканов - ръководител на екипа "Министър-председатели".

Тъй като екипа е многоброен, ще спомена имената на няколко от тях.
Споменавам името на професор Бойко Борисов, който сложи началото на ново летоброене в страната, познато като "Ерата Бой-Бор".
Световно известен специалист в областта на гасенето на жив дървен материал, както и направата на предмети от дърво, като копанки, вретена, лъжици, вилици и бухалки. Тази всестранно развита личност освен с опазването на горския фонд и неговото разумно оползотворяване, разбираше от всичко по малко:
- от карате  - по малко
- от футбол - по малко
- от стражари - по малко
- от книги - по малко.
Но трябва да сложа ръка на сърце и да кажа, че професор Борисов беше наистина величина в областта на апашите и боравенето с бухалки.

Със собствена светлина, макар и черна, е и името на академик Иван Костов. Той е един от ръководителите  на раздела "Първоначално натрупване на разграбеното". Като негов първи сътрудник трябва да се спомене името на доцент Стефан Софиянски; професор-гост Симеон Борисов и техните сътрудници. 
В раздела "Червена сияйна светлина" като Юпитер на нощно небе се открояна името на академик Луканов, който по бащински отгледа в бърлогата си всички останали разграбчици. Но той - лека му пръст! - се отнасяше с особена любов към бъдещия академик Първанов, който пък от своя страна също така се отнасяше с голяма любов към доцент Сергей Станишев.

Много потайствена, но и активна е ролята на Ахмед Доган - академик от Академията на РРС (руските разузнавателни служби);
професор от турските служби "Всевиждащо око";
професор от американските служби "Ние сме навсякъде"; член-кореспондент от италианските "Ми скузи" и на десетки други специални служби по света.
Този неуморим труженик на разрушаването беше в постоянно движение. Даже се говори, че е ходил при свои роднини на Марс, защото тайните служби го бяха засекли да си поръчва он лайн космическа ракета. Неговата задача се състоеше да се дават препоръки на екипите, които творяха разсипването и разграбването на държавата с негова подкрепа и безкористна помощ.

Драги читатели, очаквайте с интерес появяването на фундаменталния труд на стотиците некадърни български политиции и ръководители от различно
естество, отдали своя принос в тоталното разграбване и затриване на България на книжния пазар.

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ:

Четивото не се препоръчва на хора със слаби нерви и сърца, на деца под 25-годишна възраст и на бременни жени - девет месеца преди раждане!
 



Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: kabuli
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2280057
Постинги: 2858
Коментари: 1765
Гласове: 2158
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930