Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.08.2010 13:30 - Педофили
Автор: kabuli Категория: Лични дневници   
Прочетен: 341 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 27.08.2010 13:39


Скапани мангали! Тъпи, акълопробити, неуки мангали. Тъпи циганки проститутки! Тъпи педали! Като нямате образованието на учените българи, ще си я карате така, както са я карали 1000 години преди вас, смотаняци!
Друго е да си учен! Ма то такива оргии си готов да направиш, че да му изгори бушона на тъпия мангал. Такива свирки можеш да извъртиш, че и на Орфей да му падне ченето! Защо на Орфей ли? Ами защото учените българи в последно време се отрекоха от българския си корен и налетяха на корена на траките. Само че не отчетоха един исторически факт - в културата на траките сексуалните оргии са взимали централно място. Например жена, осъдена на смърт, ако е била девица, палачът задължително я дефлорирал. Същото важело и за онези девици, принасяни в жертва на някой от кръвожадните им богове.
Е, малко се отплеснах, ама е нужно пояснение за тъпите цигани.
Къде по-качествени оргии могат да ти завъртят учените педерасти и хюмнета! Еле, ако има участие и на учена блудница. Това да не ти е скапаната мангалка от моста, дето за пет лева е готова цяла опера да ти издуха!
Ето на, Васил Ковачев освен че давал съвети в специалната служба за съвети към земеделието, давал съвети и в чукането на мъжки задници. Той още от малък показвал такова влечение към този род дейност, че на 36 години вече бил нещо като професор.
А за да няма някаква неприятна медицинска изненада, главният асистент Андон Тошев си стои много здраво на мястото - макар и с гащите си в ръце. А Николай Петров, този гений на молекулярната вирусология хем духал, хем му духали, хем наблюдавал вирусите. А докторант Мария Стоянова може да напише цял фундаментален труд за правенето на ефикасен секс с малолетни.
Та сексоргиите на учените българи по нищо не могат да приличат на сексоргиите на простите и тъпи цигани. То на мангалята оргиите оргии ли са? Живо безинтересно чукане! Виж, при учените българи оргиите прераствали в нестандартен секс - двойно запушване на всяка дупка.
То хубаво ги е набарала полицията тези педеруги, ама едва ли ще се случи нещо по-интересно - например до шест години затвор.
А, разгеле да те питам! Ето, морална и демократична Франция ни върна скапаните мангали, дето й висят на шията. Е, да, ама ако морална и демократична България трябва да се отърве от учените си педали и гейове, къде трябва да ги върне, а?



Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: kabuli
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2279479
Постинги: 2858
Коментари: 1765
Гласове: 2158
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930