Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.08.2010 18:24 - Стига простотии
Автор: kabuli Категория: Лични дневници   
Прочетен: 225 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 26.08.2010 18:44


В Европа се поде кампания "Седмица на простотиите на Саркози". Сега кое е водещо в Седмицата е трудно да се определи - дали унгарско-еврейско-френската кръв на френския президент или неговата неистова омраза към малцинствата, показана още в битността му на министър на вътрешните работи.
Аз за мене си имам обяснение:  унгарците - като народ - си мразят най-жестоко циганите. Десетките изстъпления над тях, завършващи и с палежи и смърт, са доказателство за "огнената" любов на маджарите към циганите си. Със сигурност унгарската жилка е дала тласък за тези действия на Саркози. Ама ме учудва нещо друго: как е живял толкова години с жена, в чиито вени тече също циганска кръв - и пак примесена с еврейска. Не знам кръвната смес между циганска и еврейска дали не поражда експлозии от лудости? Има и нещо друго - човек най-много мрази себеподобните си.
Франция върнала цитаните! Италия се изкефила, и тя ще ги връща! Е, и? Та как тези две съмнителни демокрации си харесаха циганите само на две държави? По какъв признак? Ами циганите в Унгария, Чехия и Словакия къде се скриха? Та само в тези три страни те са над два милиона!
Но ако човек се вгледа по-внимателно в политическите и житейски проявления на двамата президенти, ще се "светне", че и французина, и италианеца са отдавна изперкали.
А "умникът" Карбовски, който от няколко години иска да мине за гуру по проблемите, касаещи циганите, също като македонския Каракачанов плещи глупости. Ай сега, на митниците за мангалите отделна писта. Ай сега лягай долу, едната ръка на тила, с другата - бъркаш в задника и започваш да вадиш 500 килограма дрога; 20 000 антични предмети; два кораба с китайски евтини боклуци; пет куфарчета с евро... Чакайте, чакайте! Нещо се обърках! Това всичкото не е при скапаните мангали, а на пистата на българските вечно болни престъпници, които вместо да пишат мемоари в "университетите", обикалят света с десетпалубните си яхти.
Та Карбовски иска държавата да контролират циганите си, които искат да излизат навън. Аз този умник един път не го чух да дава съвети като как да озаптим високопоставените си български престъпници, които ежесекундно изсмукват от държавата парите ни, които сме си изработили.
Не търсете нови балкански плашила, с които да страскате еротично неспокойните сънища на индивиди като Саркози и Берлускони!




Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: kabuli
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2279506
Постинги: 2858
Коментари: 1765
Гласове: 2158
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930