Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.07.2010 13:49 - Браво бе, браво!
Автор: kabuli Категория: Лични дневници   
Прочетен: 569 Коментари: 2 Гласове:
2

Последна промяна: 07.07.2010 14:00


Браво на братята мангали от Плевен! Само какво дете-герой са си отгледали! Да му се не нарадваш на Муки! Едва 16 годишен, а вече с пет присъди за кражби и грабежи и с 32 полицейски регистрации. Ама как да не се радваш и на правораздаването ни! То благодарение на него си имаме такива герои - с по 50 - 60 "висящи" дела. И докато делата си висят на простира на Системата, то тези "герои" си вършат золумите, а МВР се явява само като регистратор.
Евала на Муки! И 30 години затвор са му малко на това извратено циганче, дето е "расло и пасло" в също такава извратена среда. То със сигурност не може нито да пише, нито да чете, а може и да не умее да говори правилно - без акцент - но да краде и пребива невинни възрастни жени - еша му го няма.
Та, ето как дивата простотия на плевенските цигани (и не само тяхната) хвърля петно върху целия цигански народ. Та, ето за това ощетеният, ограбеният и пребит българин, евреин, турчин и какъвто и да е друг, не може да направи разлика между почтенните и крадливите до отврат цигани.
Да, ама възниква въпроса дали това крадливо циганче е по-опасно от Ивайло Дражев, който от 12 години насам прави държавата на маймуна. Кого ще осъдят по-рано - Муки или Дражев? със сигурно Муки, защото е един дебил, докато Дражев... О, Дражев! Та той е бизнесмен, и то "невинен" бизнесмен, чиято вина е трудно доказуема, именно защото е бизнесмен.
А за Муки - най-малко 10 години мъки.
Колко ли ще "отнесе" Дражев? До 2013 година има малко повече от година време.



Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

1. samvoin - Ама къде етоя "ограбен" ...
10.07.2010 18:34
Ама къде етоя "ограбен" евреин, че нещо несме говидели и чули а къде отсътва тоя евреин от грабителите,че ще става пък точно той "осъдител" на циганина който краде?
Та нали точно псевдоправозащитните организации и псевдоромските които поущряват ей тоя точно тип цигани, като същевременно насъскват всички роми срещу "злия и нетолерантен" български етнос че е виновен за циганските неволи и за тези цигани, зад тези организации стоят парите на еврейна - Сорос?
Та нали същите тия пари стоят и зад организацията БНС - казваща на българите че за всичко са виновни циганите в тая страна /никога обаче не се споменава етноса който е най - властово представен!? Никога не се обвинява бездействието на полицията и нейнитена бези срещу българският народ.../?
Та нали Емил Кало провокира без всякакви последици с най - обидни думи вашия етнос, а също нашата нация, когато пък каза че "евреите са 3 000 години преди българите по - тези земи и са коренното население, а ние - пришълците"? Толкова ли не схванахме намека му?
Аз не съм чул евреин да е жертва както на таканаречената циганска престъпност,така и на някой набег на "скинхед" /към каквито разбира се не призовавам!/, на каквито са само и единствено представители на ромското малцинство у нас, докато на Запад и в Русия това течение напада предимно иноземни емигранти - чуждоконтинентални или чужденци въобще, предимно инорасови, у нас напада наши съграждани и членове на нашата нация...
Докато там агресията е насочена, ако ще е насочена срещу етноси, срещу най - доминиращия във власта и бизнеса - еврейски етнос и псевдорелигия, у нас е насочена срещу арабите, Исляма /изповядван от хора от нашата раса и от нашия народ и нация, също!/ и пр...
У нас дори "скинхед" не е като по - света, както и циганите ни май...
А иначе за циганите /повечето калдераши, поне във въпросния квартал за който става дума/ от Плевен, да, напълно си прав...
В Плевен циганите са най - "зле" от цяла България, така е.
Всъщност нормалните цигани
цитирай
2. samvoin - от региона /предимно в селата/ - ...
10.07.2010 18:35
от региона /предимно в селата/ - българските цигани, са жертва в не по - малка степен от българите на набезите на пришълците от 60 - е на миналия век, които не припознават като свои сънародници и съплеменници и даже живеят в различни махали и никога не се бракосъчетават с тях.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: kabuli
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2278178
Постинги: 2858
Коментари: 1765
Гласове: 2158
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930