Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.03.2010 09:57 - Симеон Дянков детронира Георги Първанов
Автор: kabuli Категория: Лични дневници   
Прочетен: 854 Коментари: 2 Гласове:
1

Последна промяна: 06.03.2010 09:59

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Първо, трябва да се изясни въпроса от къде на тези два мушморока им дойде на акъла да направят този намек за несъществуващите (?) милиони на Първанов. На кого направиха услуга, кой ще им плати и кой им запълни финансовата дупка?
Второ, реакцията на Първанов ми изглежда като реакция на нашите подсъдими "бизнесмени", които се чудят как да докажат произхода на милионите си, натрупани по много неясни начини. Първанов с изнасянето на стенограмата превърна цяла България в съдебна зала, а нас, като свидетели на поредното напикаване на подсъдимия, поради болки в бъбреците, разширени вени, загубване на паметта, лош дъх в устата и прочие болежки, които даже не ги пише в учебника по медицина. Аз още миналата година през месец септември казах, че Първанов се готви да създаде партия. Може би с този махленски начин на разрешаване на отношенията той се стреми да впише отново в политическото си кръщелно "социален президент". Първанов като че ли всеки ден се стреми да измисля несъществуващи понятия, като горното, но ми се струва, че този човечец сложи край на политическата си карирера. Също като Петър Стоянов, който по подобен начин бръкна в джоба си и изкара някаква хартишка. Е, те това му "изяде главата" и той се превърна в бивш президент. Целите на Първанов са други, но с това ненужно усложняване на гафа - а гафът си е само негов - у неговите бъдещи избиратели ще остане съмнението, че все пак той е скътал бая милиони, я в руска "братска" банка, я в някоя островна офшорна банка.
Та от пети март ние вече можем спокойно да кажем, че Първанов ще президентства със самочувствието, че си върши задълженията не като настоящ, а като преждевременно бивш президент.
Бойко Борисов, благодарение на тайното си оръжие Симеон Дянков, поведе отново на Георги Първанов, и то за постоянно.



Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - коментар
18.03.2010 11:14
От всичко което прочетох ми става жал за нас българите.Щом не сме в състояние да уважаваме президента и то точно Първанов то за в бъдеще не виждам изобщо кой ще ни бъде президент.Много интересно ще ми бъде кой ще е другия и с какви невероятни качества ще си управлява тези хора които са готови да плюват и то без изобщо да мислят.Ако изобщо някой е вникнал в думите на президента то такива простотии няма де пишат.Пари откъде да се намерят ли .Ами да се върнат от откраднатите милиони на нас българите да им се изземат и да се покрият нуждите на хората а не да се бърка постояно в джоба на тоя който и без това няма.Но щом смятате че сте си прави и още повече че подкрепяте Дянков то нека тогава да бърка още по дълбоко така или иначе на много хора им е дошло до гуща и сигурно много възрастни хора съжаляват че не са си отишли от този хубав свят.Добре че и винаги има пари за големите заплати на депутатите да не гладуват горките.Със сигурност знам че е дин ден ще търсим съссвещ такъв президент колкото и странно да им звучи на някои.
цитирай
2. kabuli - Много сте прав
18.03.2010 15:27
Много сте прав за отношението си към Дянков, защото и моето се покрива с вашето. Но разберете едно: Първанов като президент, за когото гласувах и аз за първия му мандат, защото Бате ни Петьо направо се изложи на таблицата за умножение, не покрива критериите за истински безпристрастен държавен глава, който да бъде съдия на разкаляния стадион на българската политика. Първанов е комунист по рождение и ще си умре като такъв. Първанов е пъпно свързан не с днешната Русия, а със СССР, което е една смесица от неизяснени любовни чувства от негова страна и разпъване на кръста между Съветския съюз и историята на КПСС и Русия и политиката на Путин и путиновщината. Сега щом Ахмед Башев успя да гушне няколко милиончета - понеже е от обръча на Доган, защо Първанов да не си е "спестил" примерно от 50 до 100 милиона във валута? Ако за него не е вярно, тогава се запитай нашите "бизнесмени" с мозък на хлебарка как са ги натрупали. Дали не с помощта на Първанов, Костов, Доган, Сидеров, Пирински, Симеон, бивши и настоящи висши чиновници и министри и прочие кърлежи, забили смукалата си в тялото и снагата на майка България. Е, помощта се връща по веригата обратно и те ти милионите и на Първанов, и на костов и на Цветелина Бориславова, и на всички онези, успели да си напълнят шепите с трохи от държавната софра. Така че не кахъри за Първанов, защото можеш да станеш член на неговата партия. Но виж ни дереджето! Нищо не подозиращият Дянков - този "отличник" на капитализма, този висш служител на ефимерната Световна банка, която няма и пет стотинки в джоба си, понеже НЕ Е банка, скоро ще бъде изхвърлен, а батко ни Бойко и Гоце ще си стиснат тайно ръцете на масата на политическия бридж и... единият явно ще загуби играта, за сметка на другия. Учените откриват форми на живот на такива места, където самото му съществуване е фантастика. Каква ли форма на живот ще има по днешните ни земи след около 50 години. И ако ги загубим, дали няма да са виновни политиците ни, включително с нас?
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: kabuli
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2278340
Постинги: 2858
Коментари: 1765
Гласове: 2158
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930