Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.08.2012 21:31 - Е ли е възможно?
Автор: kabuli Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1152 Коментари: 2 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Е ли е възможно атентатът на бургаското летище да е дело на тайните израелски служби, който да бъде използван като допълнителен претекс за тъй желаната от Израел война с Иран? След като са знаели отдавна за подготвен атентат над израелски граждани в страната ни, колко адекватно са реагирали съответните тайни и явни служби на Израел, в посока опазването на човешки животи? Май николко, защото атентатът е бил ПЛАНИРАН предварително. Друг е въпросът, че "виновни" винаги е имало и винаги ще има.
Разбира се, че да, и този атентат съвсем не е първия и няма да бъде последния, когато държавата Израел използва свои граждани като пешки в политическия си шах.

Малко встрани от погледа и слуха ни остана факта, че президентът Буш е в едно училище по време на нападението над Кулите и въобще не се стресира, когато му казват за това. Неговото държание е като на човек, който е ЗНАЕЛ предварително за нападението. Но веднага обвинява за това нападение арабския ислям и всички арабски организации от "любимия" му списък.

Евреинът Бенямин Нетанаяху още на първата секунда отправи обвинения към Иран и арабския Близък Изток. Добре е, че Бойко Борисов не се хвана на въдицата му.
Въпросът е, от къде Нетаняху има неопровержими факти и доказателства, за да отправи обвинения
към Иран, в качеството си на висш държавен политик.

А колкото до това, че имам съмнения в искреността на еврейската позиция и реакция, изхождам от многото коментари в световната преса във връзка с атентата над Кулите, който бе "изпипан" лично от правителството на Буш и не без помощта на евреите.

Във вестник The  Times of India от 05.11.2001 г. четем: "Един саудитски вестник излезе в събота с обвинението, че израелската тайна служба Мосад стои зад атентатите в Ню Йорк и Вашингтон на 11 септември, които струваха живта на хиляди хора. Масовият вестник "Оказ" изтъкна в редакционна статия, че нападение с подобни мащаби и прецизност на изпълнение не би могло да успее без помощта на заинтересовани кръгове вътре в САЩ, съответно без пряка връзка с правителството във Вашингтон." (Ян Ван Хелсинг - "Третата световна война" - издателство Дилок, 2012, стр. 24).

Подобно на Буш и Нетаняху веднага посочва извършителите, без да е наясно с детайлите на престъплението и без да има доказателствен материал, на който да се опре.  Защо е озадачаващо и съмнително това поведение? Ами защото то поне ни кара да се съмняваме, че "шефовете" са напълно наясно с това, което ще стане. Даже то се случва с тяхната благословия.

Ние, "малките" и "незначителни" хорица сме и ще бъдем пионки в шаха, разиграван от онези 2 000 личности, които държат света в ръцете си.
Какво значи тук някакъв си атентат? Атентати е имало и ще има. От онзи злокобен ден, в който една комунистическа шайка от атентатори, начело с Вълко Червенков, взривява "Свети Крал, за да убие Негово Величество Цар Борис Трети, та до онзи ден, когато Сарафово се покри с тъмните пушеци на висшия идиотизъм.




Гласувай:
1



1. chavdar01 - РАЗБИРА СЕ ЧЕ Е ВЪЗМОЖНО!
02.08.2012 21:36
И НЕ САМО...........!
цитирай
2. анонимен - Честно да ти кажа това вече е отми...
02.08.2012 22:23
Честно да ти кажа това вече е отминала тема. И на слепият стана ясно, че това си беше едно чисто жертвоприношение осъществено с помощта на МОСАД.
Ако се задълбочиш малко повече в играта ще видиш един истински цирк.
На следният ден след атентата, официално бе казано, че той е дело на камикадзе.
Днес вече нашите служби са изготвили фото-робот на атентатора и (забележи колко озадачаващо) продължават да го издирват.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: kabuli
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2278880
Постинги: 2858
Коментари: 1765
Гласове: 2158
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930