Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.11.2010 21:57 - До 2050 г. българите ще бъдат "екзотично малцинство"
Автор: kabuli Категория: Лични дневници   
Прочетен: 327 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 24.11.2010 13:37


"Новината" не е нова, защото проблема, който се "третира" се дъвчи и плюе точно в този стил от много "светли" умове в държавата. Та що са преписали тези от това НПО, дето си е лепнало лъскава табела на офисчето "Център за демографска политика, освен че са прелапали някакви пари, друго нищо.
Много надълбоко и надалеко са погледнали тези прогностици! Цели 90 години време в бъдещето! Те още от 1827 г. са прогнозирали свалянето на царизма в Русия през 1917 г. и през 1854 г. - деветосептемврийския комунистически преврат.
От цялото им писане мирише на загорял боб. Как може да се каже със сигурност след 20 години какво ще се случи в бързоизменяща се Европа, затъваща в перманентни финансови и социални кризи? Примерът за непрогнозируемост при рязката промяна на политическата природа е ненадейно избухналия военен конфликт между двете Кореи. А кой може да каже кога един конфликт няма да има силата на атомен изстрел?
Но да се върнеем към болката!
През 2030 г. ромите у нас ще бъдат два милиона, турците - един милион, а българите - 3 400 000.
До 2030 година има още 20 години и ако ни управляват все плеяда тъпунгери и псевдо българи, то в страната ни може и цигани да не останат, защото да не забравяме, че предусещането на ситуацията и адаптивността при тях е много по-силна, поради постоянната си възбудимост. Първи, които взеха да напускат страната бяха циганите, непосредствено след 1989 г., усетили изменението на времето.
Циганите НЯМА да бъдат два милиона в страната! Бъдете сигурни пазители на чистата раса! Защото старците, болните и неспособните отдавна няма да ги има на белия свят, поради много голямата смъртност при тях, достигаща в определени райони до 26 на хиляда новородени. А продължителността на живота при мъжете се е затворила в рамките на 54 - 64 години.
Като основен проблем изследователите посочват дебългаризирането на обществото. Българите все повече загубват българската си идентичност... а в политиката навлиза циганският манталитет - тарикатство, кражба, безчестие.
Ами тези "умници" са направо за съда по правата на човека! Четейки скъпо платения им парцал, човек започва да си мисли, че или всички управляващи - барабар с Бойко и Георги са крадливи истински цигани, или всички цигани са политици. Хайде да ги видя сега тези отворковци на кое от двете ще се спрат!
Интеграцията не вървяла, въпреки че били изхарчени много пари. Милиони! Въпросът е кой ги е свил, преди да си отговорим защо не се е осъществила. Ами със сигурност ей такива НПО-та, като тяхното!
Изводът, според тях, е да се разработи  национална стратегия за демографските въпроси - да се регламентира кастрацията и да се въведат газовите камери. Има циганин - има проблем! Няма циганин - няма проблем! Познато, нали?
И накрая - вик в нощта!  Трета национална катастрофа и изчезването на българския народ!
Тези, от това измислено НПО със сигурност не си пият хапчетата навреме!
Като са толкова големи умници, защо не седнат и да напишат една далновидна стратегия за излизане от кризата - и икономическа, и социална, и културна, и личностна? Да пишат, ама то да си умен, пак акъл се иска!
Цялото това писане е в много голяма хармония с думите на Цветанов - циганите били извор на престъпност. И за да се оправдаят сегашните управляващи, че са безпомощни в борбата с олимпийското крадене на държавата от знайни и незнайни хайдуци, се изцепиха с това, че големите кражби не дразнели народа, защото откраднатата една кокошка била по-страшна от скрития дневен оборот за стотици хиляди.
На тези, от това измислено НПО ще им кажа нещо, което малцина го знаят - през 2012 година стават 1200 години от както по писмени сведения живеят цигани в България.
"Ай, стига ве! Ний можи да сме ут селу, ама кукошкити ни ги идем с пирушината!" - би се провикнал Асан.


Тагове:   малцинство,


Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: kabuli
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2279259
Постинги: 2858
Коментари: 1765
Гласове: 2158
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930