Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.06.2010 17:10 - Тези, дето пишат вестниците
Автор: kabuli Категория: Лични дневници   
Прочетен: 291 Коментари: 0 Гласове:
2



На страница 7 в петьоблъсковата "Република" най-големият гледач на карти Асен Миланов се прави на много оригинален, като е поредният "познавач" че "България става водеща сила", и то най-скоро, само че в близкото бъдеще.
Ако за следвоенна Германия "близкото бъдеще" беше "Планът Маршал" и Берлин взе да се съживява след около година време, то за България това "близко бъдеще" е вече на 21-годишна възраст. Майка ми - Бог да я прости - за такива познавачи казваше, че най-добре познавали, че магарето е мъжко, когато го хванели за половинметровата сопа.
Този "гадател", чийто род е в "братска" Куба обаче влиза в противоречие на самия себе си. Чудя се дали българските вестникоправачи имат уменията да се самокорегират и да си отстраняват грешките. " ...Обяснява, че мъж трябва да гледа на жена, а жена на мъж, иначе нещата не се сбъдват. Предсказал е бъдещето на много известни нашенци, но отказа да посочи кои са те"
Сега Асенчо трябва да обясни тези "нашенци" дали не са само "нашенки", иначе май излиза, че не само нищо не е познал, ами и лъже. Защо? Защото нали сам казва, че мъж трябва да гледа на жена и жена на мъж. Той кога е мъж и кога жена, щом е гледал на "много известни нашенци"? Пред нашенците да се няма за жена и пред нашенките - за мъж. Не е ли по-добре сам да си гледа и да разбере мъж ли е или жена.
Милионерът та ТОТО-то нямал да си потърси парите. Абе, Асенчо, те това всеки един от нас го знаеше бе, айьол! С чии пари се гледа Световното на живо от тарторите държавни бе, момче!
А колкото до това, че България щяла да стане водеща световна сила заради водата си, не забравяй, че във Финландия езерата са стотици хиляди, а природата им е все още мнооооооого по-запазена от нашата, защото те като народ я боготворят и не строят на морския бряг хотели и жилищни комплекси, бъркайки й в душата.
Преди много години майка ми беше една от редките гледачки на боб в града. Сега, Асенчо, вие дето говорите с извънземните и с докторите от психиатрията станахте толкова много, че страната ни се нарежда на едно от водещите места в света по гадатели на глава от населението.
А тези, журналята де, да се автоцензурират. Инак стават смешни.



Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: kabuli
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2279082
Постинги: 2858
Коментари: 1765
Гласове: 2158
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930