Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.10.2014 14:55 - Има ли разлика отпреди година?
Автор: kabuli Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1080 Коментари: 2 Гласове:
0

Последна промяна: 29.10.2014 14:59

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
България е била...

България е била, България е и България ще бъде, напук на самата себе си! Напук на скапаните си политици, които са изхвърлили от  възприятията си БЪЛГАРСКОТО, заменили го за близо 900 години с чуждо – ромейско, турско, немско, руско, американско…Но по-голямо зло от комунизма българският народ не е видял. От него са си изпатили, патили и патят еднакво всички съставни части на българската нация, защото пораженията му са огромни и всеобхватни, скрити все още в секретните папки на архивите. Секретните папки! Тези легитимации за двойствения живот на все още живите комунистически престъпници, скрити на своите работни места в служби, които никога няма да разкрият същността си.
Да, България няма да изчезне, но на каква цена?
След като сме свидетели как месомелачката на КАПИТАЛА и БАНКИТЕ подхранва ежеминутно, двадесет и четири часа в денонощието, апетита си със свежа човешка плът. Плът тунизийска, мароканска, либийска, египетска, кипърска, гръцка, иракска, иранска, сирийска… С мирис на петрол... Месомелачка на съдби, разбити в бетонната стена на еврейските капитали, изнасилващи Земята от онзи момент на раждането на Банката – като институция за най-жестоко наказание. Наказание, което в „най-лекия” случай те поставя за винаги в ъгъла на живота и те праща да изживееш остатъка на „живота” си в палатка, на улицата – в казана за боклук, в лудницата - за цял живот - понеже СЪДебния изпълнител на Банката ти е решил СЪДбата.
А дали Съдба не е производна на Съд!?
Инак те чака скока от парапетите от „моста на смъртта”, свързващ град Варна с крайния квартал „Аспарухово”.
Комунизмът, който ни отне разсъдъка и достойнството.А там, където тези две качества липсват се създава най-благоприятна почва за развитието на дивия и безконтролен капитализъм, който не се интересува от това, дали си на работа и дали си здрав, за да отидеш до работата си.
  Там, където тези две качества липсват се заражда държавата на мутрите – идва царството на „политици” от типа на Бойко Бойков, Цветан Цветанов и подобни на тях аврамовци, пури, наргилета и митничари.

Ако България трябва да съществува следващото столетие в такава среда не е ли по-добре да се закрие? Да се закрие до онзи момент, когато ще се роди един нов Левски, който отново ще кръстосва пробуждаща се България; един нов Ботев, който ще поведе своята нова чета през „тиха, бяла Дунава”, а на брега няма да го очаква вмирисания дух на Стоян Заимов – предателя.
А до тогава? До тогава – каквото сабя покаже!

10.09.2013 г. Варна





Гласувай:
1


Вълнообразно


1. анонимен - Глупак, по-голямото зло е шибаната ...
29.10.2014 16:14
Глупак, по-голямото зло е шибаната демокрация, защото при комунизма България стана 9 милиона, а сега никой не знае колко е, вероятно 6.
цитирай
2. kabuli - kushel,
29.10.2014 17:05
ти да не си близнак на minevv, който като теб си няма представа колко е зле с главата. Само един идиот може да се обръща така към един напълно непознат за него човек.
Вярно е, че с червено боядисан бетонен мозък нищо не може да се направи. Освен да го препикаеш и си подминеш.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: kabuli
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2265136
Постинги: 2858
Коментари: 1765
Гласове: 2158
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930