Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.11.2013 10:58 - Хайде, да ги видим сега
Автор: kabuli Категория: Лични дневници   
Прочетен: 310 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 27.11.2013 12:17


 POGLED.info

Партия ПОМАК щяла да обедини българите

 „България има нужда от такава партия. Така ще се спре с опитите да се разделя страната ни. Нашата партия ще покани всички етноси и ще обедини българите."

На противоположната позиция бе депутатът от ДПС Ахмед Башев, според когото помашката общност няма нужда от такава партия.
В негова подкрепа се изказа и националистът Боян Расате, който е на мнение, че българите не живеят добре с други етноси. Той изрази изненадата си от това, че ДПС влиза в конфронтация с друга етническа партия. 


Населението ще се обиди от думата „Помак" това е обида за българо - мохамеданите, каза от своя страна Николай Овчаров.

По каква странна логика се стига до заключението, че помаците в България нямат нужда от своя партия? Друг е въпросът, че те така и не могат да я конструират, но невъзможността си има обяснение в лицето на прословутия Ахмед Башев. Фактът, че е депутат от ДПС е красноречив кой му е господаря и на кого се кланя. 

Значи бившата Държавна сигурност може да си има партия и тя да определя съдбините на страната от 1989 г. насам, под абревиатурата ДПС, а помашкото население, което със сигурност може и да надхвърля 500 000 според многознайкото Башев 
"няма нужда от такава партия". Башев, от както изкараха патлангача на шефа ти, той превъртя. Не го казвам аз, а медицинска експертиза го доказва, че той е в психическо разстройство. Е, значи един психясъл може да има пратия, а помаците - не! На какво основание бе, братя бивши и настоящи сътрудници на Държавна сигурност? Те по-малко граждани ли са на тази държава, що ли? Само предателите башевци ли имат право на партия? 
Със своето очудване Расате или се прадви на гръмнат с дървен пистолет, или показва, че улисан в своите високо патриотични игри, не е в час с политическата реалност. Ами няма как партията на секретните и не до там секретни служители на ДС да не е против друга етническа партия. Нали ахмеддогановци са носителите на ектническия мир в България! В какъв смисъл помашката партия ще е етническа? Та нали така наречените помаци са си най-чистите и стойностни от гледна точка на запазения си произход българи! Е, защо българите - самоназоваващи се помаци - да си нямат собствена партия? Само заради това, че изповядват друга религия? И какво общо има тук религията с политиката?

Страх, страх тресе ДПС. Страх, че големият процент от гласовете по време на избори, който идваше из средата на помашкото
население, ще получи своя нов тек, към собствената им партия, която със сигурност ще отстоява правата им. Страх, че партията на башибозука на Доган ще стане треторазрядна партия и ще излети в небитието, като СДС, НДСВ и други подобни. 
Дано братята помаци да успеят в начинанието си! В тях ни е надеждата да ни спасят от любовта доганова и червена. Защото пропадне ли ДПС, пропада и БСП, пропада сегашната тройна коалиция и всички бъдещи коалиции с участието на бивши кадровици от ДС и на червени майкопродавци.
А най-естествен съюзник на помашката партия може да бъдат партиите от Реформаторския блок, ако той наистина се смята за реформаторски.  




Гласувай:
1


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: kabuli
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2261022
Постинги: 2858
Коментари: 1765
Гласове: 2158
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031