Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.11.2012 20:13 - За българските VIP-ови черни дупки
Автор: kabuli Категория: Лични дневници   
Прочетен: 512 Коментари: 0 Гласове:
4



Хубавото на Брадъра е в това, че се докосваме на живо до висшата простотия, която е заляла съзнанието ни чрез телевизия, радио и вестник.
Няма вестник, който да не е разпънал или разкрачил женска плът, която ни осведомява какво ще е времето. И подсъзнателно придаваме на различните анатомични органи образ на планини, равнини, езера и извори на пълноводни реки. Направо казано - съзнателно "имплантиране" на простотия в главите на все по-импотентната мъжка част от българското народонаселение.
Сега някой от махленските плейбой, който се оприличава на Фънки, Пънки, Кънки или Мънки веднага ще изреве гърлено:
- Ей, педал, мош ли ма хвана, а?
Е, то да го хване човек, ама няма за къде, защото тези дето имат къде да бъдат хванати са семейни и си гледат жената и децата, без да се оприличават на Фънки, Пънки, Кънки или Мънки.
Тези, дето са мъже стават бащи на свои деца, отглеждат ги и ги възпитават така, че когато му дойде времето, ползата да е обща - и за застаряващите и боледуващи родители, и за разумните им деца, защото то и фънковците, пънковците или мънковците си гледат (по изключение) децата, ама ей тъй, без да се усетят, ги превръщат в свои копия.

Та Брадъра ни натресе едни нови, чисто български  представи за VIP* персони. По критериите, които ни се натрапват, всяка мостова труженичка спокойно може да се конкурира с всяка една от VIP женичките на Брадъра, които оприличавам на една голяма пералня за мръсно съзнание.

Простаци много, ама баш простаците ни са кът. И за това взеха че ги реанимираха от един минал Брадър, та ги върнаха към живот в сегашния.

А красотата, съчетана с разум, достоен за нея, е онова невидимо сияние, което излъчват хората , надарени с тези две качества и които са съумели да създадат хармония между тях.

Другото е глупостта на пирита, втълпил си, че е злато, защото блестял като него.


*Very Important Person или VIP - в превод от английски - много важна (в действителност) персона. Терминът се е появил през 1940 г. и е въведен в авиолиниите на Великобритания, отнасящ се до пасажерите, към които са отнасяли с особено внимание и са получавали специално обслужване.




Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: kabuli
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2265902
Постинги: 2858
Коментари: 1765
Гласове: 2158
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930