Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.02.2012 09:44 - Какво става?
Автор: kabuli Категория: Лични дневници   
Прочетен: 953 Коментари: 3 Гласове:
7

Последна промяна: 23.02.2012 09:47

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image   Има ли Израел военен капацитет да атакува сам Иран? След прочита на статията възниква логичния въпрос: Израел държава ли са или военен склад?

На този въпрос даже и създателите му не могат да отговорят с точност, но във всеки случай Израел може да се окаже врата към атомния Ад на съвременния свят.

Такава военна мощ, допълнена от наличието на 200 атомни бомби, в ръцете на не по-малко фанатизирани от ислямистите евреи,  си е направо поръчка за много милиони ковчези. Този път няма кой да ги брои до шест милиона - нито "холокостаджиите", нито арабите и персите, нито другите. На "аванта" ще са мършоядите и червеите, а добрият дядо Бог ще се смее ехидно от висините на небесния си престол и ще се чуди къде му е била грешката, при създане на отрочето си - в "чипа" ли, според Симеон, или в "матр"яла" - според Бойко.
А, а Бойко "може ли да "разшифрова" по смисъл и значение твърдението "Израел е централен гарант на своята собствена сигурност. Това е нашата роля като армия."
Кой от нашите умници може да каже каква е ролята на днешната българска армия и е ли тя гарант за нашата сигурност?
Хайде, господин президент, хайде господин министър-председател и всички вие, дето си раздавате бонуси за "добре" свършената работа, отговорете на въпроса ни!




Гласувай:
7



Следващ постинг
Предишен постинг

1. demonwind - Когато бях в редиците
23.02.2012 10:15
на родната армия преди около двайсетина години (след началото на "демокрацията"), началник щаба на поделението (ПВО на ВВС около София) казваше, че ако тръгнат да ни нападат, той и командира ще са първите, които ще духнат. Какво оставаше за нас... А на всичкото отгоре поделението беше разположено така, че ако се изстреля само една-единствена ракета по самолет например, цялото поделение се мести на съседния баир. И така докато вражеските самолети не направят бомбен килим и не пратят всичко по дяволите.
Една война на Израел с Иран означава само едно - ядрен холокост (вчера четох нещо за някакви изчезнали ядрени ракети от Украйна, дето най-вероятно се намират в Иран) и мъчителен край на живота на цялата планета. Мъчителен имам предвид че ще се мре с години, а това, което остане, ще бъде нещо като извратено копие на персонаж от най-мрачните романи на Лъвкрафт. Някои си мислят, че за радиацията има граници и ще ги спаси другия край на света, ама след първите три-четири бомби и внезапната ядрена зима, много бързо ще изтрезнеят, само че този път за махмурлука им няма да има лек... Говориш за милиони ковчези?? Въобще няма да има ковчези, даже и лешоядите няма да ни ядат, просто защото и тях няма да ги има...
цитирай
2. kabuli - Знам, приятелю,
23.02.2012 15:56
знам за разпада на U 235, чийто полуразпад е някакви си там 700 милиона години. Още повече, че тези, които искат да си "поиграят" с него го знаят много по-добре от нас, "низшите".
Ако евреите направят тази "грешка" много ми е интересно кой Моисей ще ги разхожда още 40 000 години по пустинята Земя.
Да се надяваме, че разумът ще надделее и нашата човешка уникалност няма да изчезне веднъж и за винаги заради глупостта ни.
А милионите ковчези, човече, те са атрибут на безмерната ни параноя за "богопомазаност"
Бъди жив и здрав и ти благодаря за разумния и тревожен коментар.
цитирай
3. demonwind - 2. kabuli
23.02.2012 16:13
Жив и здрав и ти, отдавна следя блога ти и знам, че пишеш доста стойностни неща, които за съжаление малко хора отбират... Честно да ти кажа, вече си мисля, че или тия дето ни тласкат към това са напълно полудели, или просто са намерили друга планета, която да опоскат, оставяйки ни тук да умираме бавно... Няма обяснение. Миналата седмица гледах "Тънка червена линия" и там главния герой редник Уит задаваше толкова много въпроси... И какъв беше контраста между двата свята - този на мирните местни жители, живеещи в своя рай, и този на обезумелите пришълци, дошли да се избият взаимно, превръщайки същия този рай в един малък Ад...
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: kabuli
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2261088
Постинги: 2858
Коментари: 1765
Гласове: 2158
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031