Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.10.2010 23:03 - "Още една, на която парашута не се отвори, и ето го резултата".
Автор: kabuli Категория: Лични дневници   
Прочетен: 588 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 13.10.2010 17:59


Това е коментар, като десетките други, които отразяват мнението на четящите. Конкретно този се отнася към новината:" Бивша герберка: Политическа нотка пали война Пловдив - София".
Няма да коментирам тази банална "информация" до втъсналото до бълвоч псевдоинформационно издание Днес бг. Интересът ми се насочи към коментара - заглавие.
Какво значи "да ти се отвори парашута" и "да ни ти се отвори парашута" Не ме интересува кой е прав и кой е крив в спора за буквално златния боклук на чудно красивата ни и прекрасно уредена столица. Не ме интересува и за все по-западащия Гергов град, чието старо име е Пловдив. Не ме интересува, защото и да ме интересува - все тая. Все тая, защото ни управляват къде префинени и високо културни мъжленца с меки китки, чиито червени парашути са постоянно разтворени и се веят в мрачните небеса като японски ветрила, или пък дървени рамбовци, с физиономия на току-що спечелил двубоя алфа-вълк. Между тези два крайни типа се люлеят парашутите на разнородна паплач. На тях парашутите ли им са се отворили? Ако е вярно, значи е жалко! И понеже всеки миг парашутът може да се прибре, всички са послушковци и това е страшно. Защото послушковецът НЕ е човек! Послушковецът е мекотело.

Противоотровата срещу ухапване от змия се изготвя от змийска отрова. Този, който трябва да живее сред змии трябва и добре да ги познава и да е имунизиран от ухапване. Инак неговия скъпоценен живот не струва и стотинка. Е, като не смятаме скъпото погребение и десетките черни лимузини, с подвижни четирикрили гардероби, играещи ролите на разбеснели се питбули.
Та ето, тази жена са е отлюспили от ГЕРБ. Парашутът и бързо е бил затворен. Не знам много ли е морална, че е уловила мириса на разлагаща се ГЕРБаджийска плът на пловдивдския политически боклук. Пък може и да е и ако е, то това ще го пишем за едно от редките чудеса. Та щом се е изрепчила на бивщите си съпартийци, то значи ли че непременно е виновен парашута?
Ако е така, жалко, защото се превръщаме бавно, но сигурно в народ от митични парашутисти.


Тагове:   парашут,


Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: kabuli
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2265836
Постинги: 2858
Коментари: 1765
Гласове: 2158
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930