Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.04.2010 20:50 - Популизъм в действие
Автор: kabuli Категория: Лични дневници   
Прочетен: 772 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 30.04.2010 18:00


Бойко Борисов започна да прави политика отзад напред и това се харесва - все още - на хората, понеже ловът на местните феодали е постоянен и създава чувство за отдадена справедливост. Но постоянните приказки за това, че всичко е ошушкано от предишните от видяна истина взе да се превръща в заплаха за всички нас. Заплаха, понеже само с лов на вещици не става. Заплаха, понеже откраднатото с милиарди от мошениците на "великолепната тройка" ще го заплатим всички, които нямаме абсолютно никаква вина. Понеже Борисов по чисто комунистически проектира вина върху целия народ. И както го знаем от историята, най-потърпевши ще се окажат най-незащитените от лудостта на управляващите. Това, което премиера повтаря като заучен рефрен, че всички сме виновни, понеже сме търпели, граничи с цинизъм.
Ами господин Борисов, докато аз съм търпял, вие слагахте звезда подир звезда на генералските си пагони, в служба на тези, които сега гоните с настървението на питбул. Къде бяхте вие тогава, господин генералстващ премиер? Дали не ви е харесвала тогавашната действителност, когато и вие сте трупали паричен резерв за черни дни. И след като гоните висшите чиновници на предните управляващи много интересно ще е как може да се самоподгоните. Сигурно ще има за какво и вие сам си го казахте, че в тази държава няма читав чиновник, който да не е бъркал в кацата с мед. Дали и вие попадате в числото на бъркащите със сигурност ще научим от другите управляващи сле д вас, които също ще бъркат в пустата каца. И така, до края на България!
Господин премиер обикновените трудещи нямат никаква вина за хала на държавата! Още по-малко и след вашия избор, понеже във вас видяхме поредния месия. Ами ако и вие се окажете лъжепророк, то това означавали, че пак ние трябва да плащаме за откраднатото от вас и от вашата клика? Не очаквам отговор, понеже въпросът е с много неизвестни.
А с вдигантето на процентите на ДДС вие от избиратели ни превръщате в пасмина.
Гладният човек е готов на всичко. Даже и да ви помете на изборите догодина.
А натискът ви за бързото влизане в Еврозоната има само една цел - безпроблемното харчене на паричния резерв, и то точно предизборно. в това съм абсолютно сигурен. Дано сметките ви да не са направени без кръчмаря!


Тагове:   действие,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: kabuli
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2265332
Постинги: 2858
Коментари: 1765
Гласове: 2158
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930