Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.02.2010 09:48 - Ах, тези ВМРО-ци!
Автор: kabuli Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1830 Коментари: 9 Гласове:
2

Последна промяна: 27.02.2010 09:50


Големите плакатни патриоти и родолюбци от ВМРО се чудят какъв миш-маш да сътворят. И много умните им глави върнали половин Гърция в България - от 1878 г.
Гърците подскочили като ужилени, напомняйки, че и Гърция, и България са играчи от един отбор. Е, да, ама като сме от един отбор с гърците, защо бе братче те ни ритаха по кокалчетата в продължение на един месец, за 20 милиона лева?
Но въпреки това, умниците на Славчо Атанасов така ли са решили да си отмъщават за блокадата на границата ни? Ако е така, са в тотална грешка! Ами ако на границата ни с Турция ни посрещне географска карта, на която пише "Османска империя", а "България" е под линия? Ами ако Гърците вземат да си учат децата, че България е държава на мошеници и бандити, създадена на открадната от тях земя?
Ей, умници, не връщайте времето с десетилетия назад, когато на Балкана един друг не можехме да се видим право в очите.
Ах, тези ВМРО-ци,
ах, тези мишоци!
 




Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

1. boristodorov56 - Точно. Много точно и справедливо!
27.02.2010 10:05
Точно.
Много точно и справедливо!
цитирай
2. samvoin - В град Пловдив под ръководството на ...
02.03.2010 13:43
В град Пловдив под ръководството на фалшивото ВМРО позорящо името на нашето националноосвободително двжение в Македония се провежда жесток апартейд над българи и ромиу като последните бидейки капсулирани и изолирани от първите са тласкани към скоротечна турцизация и отоманизация, чрез паралелното съществувание и изкуствено отчуждаване на двата етноса и чрез ширене на митове и легенди от медиите предизвикващи взаимна ненавист между тях!
Пресен пример е изселването на българи от "Столипиново" днес "Изгрев" и преселението им на мястото на турчеещите се бивши роми от квартал "Тракия" което е под натиск на кмета на града и което никой не нарича "расизъм, фашизъм" и пр. и който кмет беше верна проститутка на турския консул в града и който продаде на безценица автогара "Юг" на турски собственик - прогонил на свой ред българските дребни и средни търговци от там и провел национална и етническа кадрова чистка,която обаче не доведе до никакви облаги за турчеещото се ромско население на пловдивските квартали,гледащо ден и нощ турски канали, тъй като те за турския колонизатор останаха просто едни "ченгенета" както се изрази пред мен мой турски познат,внушавал ми че е много лошо да съм български националист, а искал да коли дъщеря си за това че иска да се ожени за имам родом от "Столипиново". Тези хора останаха в периферията и обслужващия персонал на града. Но този рецидив води далеч в миналото своята следа, а именно от последните няколко десетилетия, откакто БКП които с пяна на уста наричаха хитлеровите гета за евреите - "геноцид" редом с другарите си либерали и демоНОкрати както и батустандите в Южна Африка на Питър Бота за туземните племена там. Но у нас бяха бащи на един скрит - антицигански но и антбългарски макар умело маскиран като "български националистически" апартейд. Искам да припомня че по - времето на "фашисткото" правителство на Богдан Филов в България няма цигански махали, днес превръщащи се все повече в гета, развъдник на всякакъв род криминална дейност и пълна
цитирай
3. samvoin - анархия, но и на чужд и често прот...
02.03.2010 13:44
анархия, но и на чужд и често протурски и неоотоманистки етносепаратизъм и манипулиран антибългарски или подкупен вот, но и нешо повече, според свидетелства на хора живущи в Германия преди 1944-а, циганина от България е приеман с равностоен статут на българин и поданик на приятелска и съюзна страна и пътищата му за реализация са били отворени там редом с тези на българина, а у нас циганите тогава имат свой вестник и списание, забранени по - късно от Георги Димитров, които са съхранявали тяхната родова идентичност, същия Димитров - автора на геноцидната македонска "нация". Цялата тази дискриминация и сегрегация
цитирай
4. samvoin - обаче над циганите не беше бълга...
02.03.2010 13:46
обаче над циганите не беше българска както днес чуждите нашественици и наши общи врагове твърдят и разпространяват мита за "благоденстващите българи пред бедстващите цигани" защото на фона на тази сегрегация, турците имаха недвижимо имущество десетилетия наред, но и не само това, но се пускаха пред българите в нашите ВУЗ - ове без приемни изпити и с успех "Среден 3", за тях органите на МВР и службите бяха отворени както и за висшия ешалон на партията, като по - късно условието беше само турчина да си сложи българско име, нещо което циганите направиха повечето доброволно. Евреите макар и няколко процента от населението ни, а през демоНОкрацията особено освен всичко друго и с двойни гражданства, придобиха 80% и нагоре от стопанската, икономическата, чиновническата и политическата власт в България, придружавани тук там от български еничари и подкрепяни от провокаторски българофобски уж цигански правозащитни организации но те си имаха свои помощници в същите провокаторски "български и националистически" организации финансирани от същия българомразец - Сорос каквато е БНС и която през цялото време сочи за всички беди на българите ромското население у нас което няма никакво властово представителство в България, както други провокатори пък ни сочеха мюсюлманите от целия свят и тези с българско самосъзнание за това, макар и нашите сънародници с ислямско вероизповедание да бяха подложени също на жестока дискриминация, като Родопите бяха превърнати във военноохраняван резерват, в който разликата от батустандите на Бота за чуждорасовото туземно население е в това че докато последния строеше училища и болници в тях, то тук нямаше такава дейност...
цитирай
5. samvoin - Тук вече е момента да признаем св...
02.03.2010 13:47
Тук вече е момента да признаем своята вина като етнос и нация. И тя далеч не е в "българската етническа толерантност" която е в излишък и вредна за самите нас, но тя е в пасивноста и толерантноста към нашитеобщи палачи, освен в циганската инертност и примитивизация и криминализация по - всевъзможни начини чрез капсулацията. Тъй като ние търпяхме палачите и внуците им да ни управляват, търпяхме и ония дето запали Стара Загора да умре в Пловдив на 92 години но и търпяхме от наше име да се провежда сегрегация и разделяне на нашите съграждани и натиск, търпяхме неправдите в нашето общество!Защо например българите не се надигнахме и не подкрепихме първоначално справедливите ромски бунтове срещу безобразно скъпия ток,който се изнасяше и то когато имахме още цяла атомна централа у нас за жълти стотинки на Турция от костовото правителство насам, а съзряхме в бунтовете на циганите срещу еничарите от МВР, чиновниците и власта под внушението на същото това ВМРО, БНС и тем подобни "антибългарско надигане", както и надигането на ромите срещу събарянето на действително незаконните им къщи каквито законни общината макар и да е длъжна не предоставя на тях и българите?
цитирай
6. samvoin - Да, тия бунтове умело прерастнаха в ...
02.03.2010 13:49
Да, тия бунтове умело прерастнаха в антибългарски че и в протурски под давлението на всякакви калибри българофоби там и вината е наша, както и за това че циганите противопоставят вота си на нашия и се потурчват бавно но сигурно макар и нищо да не печелят от това както и българите - мюсюлмани често наричани "гяури" редом с нас. В град Пловдив вече е факт едно, там има паралелно съжителство и опасно отчуждяване което носи бомбата със закъснител за цялата ни нация не само за града наречена "Косово и Македония" и там вече думата циганин е крайно обидна за разлика от думата турчин сред ромското население а също и думата българин, тъй като така им е внушено че имат мощна държава зад гърба си, която не ще да чуе обаче за тях.Те предпочитат да живеят в Испания, Гърция и Италия известни със своите антицигански и антибългарски брутални и безкрупулни изстъпления както и Франция на населенията им там, отколкото в нашата страна и сред българите.
Това се извършва сега още по - скоротечно от кмет - "българин" и наричащ се "патриот и националист" но отнемащ ни България изпод краката ни, който изтърсва шопските отпадъци на населението на община Раковски без никакви материални облаги за последното но за него явно има, който разпродаде болничната собственост и съсипа завидното ни медицинско обслужване и който отне намаленията за инвалиди, ветерани и студенти и учащи се в градския транспорт станал един лев за билета, колкото в София само без софийските заплати и ниво на безработица и без възможноста за гратиса с който софиянци пътуват!Като прибавим и нечуваната безработица, бедност и скитничество в този град, нсрещана обаче между турското и еврейското население Като прибавим и чуждата турско - еврейска колонизация на града и това че един българин поне от чужбина или Пловдив със семейство не получи там имот от общината! Но това разбира се се случва в комбина с новата престъпна и колониална антибългарска тройна коалиция и режим, с чиито съставни партии - ГЕРБ, "Атака" /някога наричала с
цитирай
7. samvoin - /някога наричала се "общо...
02.03.2010 13:50
/някога наричала се "общобългарска и националистическа!"/ и костовистите, пловдивския кмет видимо се сближи в гласуванията си в общината, както и с предишните управляващи антибългарски изверги на руско - еврейския гей Станишев, немско - еврейския дегенерат наричан "цар" че и "Симеон" само дето не беше и "Велики" и турчеещият се българофоб и бивш терорист но и доносник - Доган, само дето и предишното местно управление на отявлените българофоби от ДПС може да завиди на тая турцизация и антибългаризъм под управлението на сегашния кметна Пловдив!
За това и моят призив уважаеми българи и мои угнетени съграждани - цигани / роми, арменци, власи а и други искащи да живеят в мир и взаимно разбирателство с нас е: ДА ИЗЛЕЗЕМ НА ДЕСЕТИ МАРТ И ДА ИЗМЕТЕМ ТАЯ НОВА ПРЕСТЪПНА ТРОЙНА КОАЛИЦИЯ!
цитирай
8. samvoin - И никога да не допуснем партиите от ...
02.03.2010 13:52
И никога да не допуснем партиите от старата! За това драги мой съграждани - роми и българи! Бъдете там тъй като ние друга Родина и друга България единствени нямаме и тази не даваме на никого!
Нека бъдем заедно там за едно по - добро или по - малко зло управление! Нека ги изметем но и дадем урок че това ще стане и със следващитеако ни излъжат и то в къси срокове! Нека от там тръгне новото националноосвободително движение!
Информация за протеста можете да видите в линка с моят блог .
И не губете историческата си памет! Ние заедно страдахме под турския ятаган пет века, заедно страдахме от съседните нам шовинисти, емигрантите ни заедно страдат от италианските и френски фашисти както и от румънските и гръцките ВСВ и след нея и заедно страдахме и страдаме от блюстителите на днешния световен ред които решиха да признаят измислените или преувеличени еврейски страдания ВСВ, турски при "възродителния процес" и след 1878, но не и истинските геноциди над българи, роми, арменци, палестинци през последните векове и десетилетия и още от инквизицията и турското насам и сега заедно страдаме от техните марионетки у нас - агенти на еврейския ционизъм, неоотоманизма и етносепаратизма на турците и съседския ни великошовинизъм и от евреите и англо - саксонците които управляват десетилетия вече тиранично, расистки и шовинистично света, като създадоха една геноцидна държава над коренното население като Израел с една историческа лъжа - "холокост" но за цигани и българи решиха че няма място под Слънцето като отнеха България от българите, а на циганите и до днес не дадоха държава! Решиха и за още няколко други народа че няма място под Слънцето но те далеч по - добре от нас слава Богу отстояха и остояват жизнените си права и социални потребности в страните си и извън тях! Да се поучим от арменците, кюрдите и унгарците например или далеч несимпатичните ми гърци...
цитирай
9. samvoin - Да се поучим и от арабския свят, к...
02.03.2010 13:53
Да се поучим и от арабския свят, който преко еврейския геноцид сравним може би по - жестокост само с османския и гръцкия над нас, отстояват правото си на съществувание!
И днес българи и роми сме подложени на жестока сегрегация в нашата страна и Родина за която предците ни се трудиха и днес сме подложени на брутален милиционерски терор, но и на нечуван през никое друго тиранично време социален геноцид, безработица и бездомие и особено от новото поредно престъпно правителство и местни власти на колониалистите! И днес враговете ни прилагат старата позната ни римска и византийска максима "Разделяй и владей!" или българска поговорка "Двама се карат, а трети печели!". Не вярвайте вие мои съграждани - българи и роми на стипендиантите на Сорос и слуги на сатаната които ни настройват едни срещу други, тъй като те отдавна продадоха Вярата си,народноста и душите си на юдиното потомство разпнало Исус, на палачите на дедите ни и на сатаната!
На 10 март - ЗАЕДНО СРЕЩУ ПРЕСТЪПНАТА ГЕНОЦИДНА КОЛОНИАЛНА ВЛАСТ!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: kabuli
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2260944
Постинги: 2858
Коментари: 1765
Гласове: 2158
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031