Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.10.2009 18:45 - Господин Кало, не мразете циганите!
Автор: kabuli Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2719 Коментари: 4 Гласове:
4

Последна промяна: 03.10.2013 20:16


"Време е политическата класа да каже: да, ромите са криминогенна група, те крадат, убиват и изнасилват". Тези "констатации" са на Емил Кало - председател на еврейската организация "Шалом". Изказани са в негово интервю, дадено на 30 юни 2005 г. Та според него "основният криминогенен елемент на нашето общество е циганското малцинство".
Един представител на около 2000 евреи в България нарича циганите "малцинство" и е напълно прав. Прав е, защото по постоянно предстаявителство във властта циганите въобще ги няма - за разлика от евреите, които още от султаново време не са пропуснали софрата ъ . Но ако циганите са криминогенен елемент, то евреите са кражбогенен елемент, и то в световен мащаб.
Най-големият убиец на евреи преди Холокоста е бил... евреин. Поиспанченият евреин Томас де Торквемада е първи Велик инквизатор на Инквизицията. Той така се увлякъл от работата си, че спомогнал да   бъдат изгонени от Испания всичките 800 000 евреи. 
Напълно съм съгласен с г-н Кало, че циганите крадат. Но и г-н Кало трябва да се съгласи с мен, че колкото може да открадне един евреин, то не могат да го откраднат 10 000 цигани. Нека да не го доказваме в  парични суми! А да оплюеш някого не се иска нито образование, нито интелигентност. Иска се да не излизаш от стереотипа на непознаващите дадения етнос, с шаблонно мислене.
Искам да попитам г-н Кало дали е запознат с делото на Лиляна Паница. Ака е запознат, нека спомогне с авторитета си, който безспорно той притежава,  за удостояването ъ с титлата "Праведник на света" от държавния институт Яд Вашем" - пазител на истината за Холокоста. Нека да не се занимава с циганите, а да запретне ръкави и да свърши нещо полезно за съвестта на българските евреи, спасени от ада на Втората световна касапница с помощта на българския народ, а не от мафиотизираната структура, наречена БКП.
Господин Кало, не мразете циганите! Те също толкова са изстрадали, колкото и евреите.


Лиляна Паница
(1915 - 1945) - Служителка на комисията за еврейските въпроси. Полага началото на спасяването на българските евреи, преследвани по Закона за защита на нацията. Арестувана веднага след Деветосептемврийския преврат, осъдена и оправдана, като оправдателната ъ присъда е една от редките, издадени от античовешкия "Народен съд" през 1945 г.



Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

1. samvoin - Абсолютно съм съгласен със стат...
05.10.2009 08:39
Абсолютно съм съгласен със статията, само като прибавя че думата "холокост" е един пропаганден термин, означаващ буквално "изгаряне" или "ритуално изгаряне", каквото обещах да кажа и докажа в моят блог че никога и никъде през ВСВ не е имало такова изгаряне на евреи, по-заподен на Хитлер, както и че никъде няма заповед на Хитлер за изтребление на евреите, а има директиви и закони дискриминиращи евреите и считащи ги за "потенциално враждебен и подривен елемент" в Германия и управляваните от нея територии и този закон, за задържания и право на депортация на дадено население по-етнически, расов или верски признак е взаимстван от САЩ и е прилаган в САЩ, Канада и Австралия спрямо германци още по-времето на ПСВ, а също и през ВСВ но никой не го нарича там "холокост и геноцид" над германците, италианците, японците и така нататък, нали?Да не говорим че и "възродителният процес" беше взаимстван от САЩ на първо място и на второ от нашите съседи - на първо място Гърция и Турция които проведоха не един "възродителен" доста по-кървав и жесток и над българи, и над цигани и над други етноси, само че българите бяха и коренно население и наистина национално малцинство, за разлика от турците у нас /влезнали като нашественик/.
Но аз искам да попитам турцитге, задали ли са си въпроса защо евреите в България не бяха преименувани при този "възродителен" и знаят ли кой беше съветник и с какви имена на Тодор Живков и кой прокара този процес? Ами ще припомня - лице от еврейски произход, признало през 1991-а че е било двоен агент и агент на МОСАД, а целта е ясна - конфликт между Ислямския и Християнския свят, в полза на Израел и юдейската псевдорелигия.
А питали ли са се колко от техното ДПС - техен "закрилник от лошите българи", беха сред "възродителите" преди 1989-а? Кой беше тогава Лютви Местан, Люнал Лютви или самият Меди Доганов? Но не е това темата. Това е във връзка с темата дотолкова, доколкото доносници на ГЕСТАПО и бивши полицаи на еврейските лагери и гета от еврейски произход, стават по-късно палачи на бившите си шефове и "свидетели" на "варянето на сапун", "човешките кожи по-стените" на германските служители и така нататък и въз основа на техните "свидетелства" се извършва ритуалното еврейско убийство наречено "нюрнбергски процес", а в България - "народен съд".
Искам само да отбележа някои факти относно тезата за "холокоста" и "6 000 000 избити евреи от Хитлер, по-света и в Германия":

1. Снимка на газова камера и до днес няма, има показвани два крематориума в Освиенцим, крематориуми каквито има и в София до днес, за мъртъвци от тези лагери.
В това всеки може да се увери, ако отиде до там.

2. Няма и не е имало газова камера, която да може да побере и убие толкова народ, колкото твърдат "свидетелските показания" изтръгнати с насилие или скалъпени от няколко свидетели /80% от лъжесвидетелите дали писмени показания, не се явяват на самия "процес"/, една съвременна газова камера, нека всеки провери по-колко може да убие и дали работи с Циклон Б?
По-стените на Освиенцим, според американски химик - вярвал преди в официалната теза относно "холокоста", няма остатъци от газта Циклон Б, който не изчезва за тези десетилетия, след които е ходил да прави проби.

3. Над Освиенцим има англо-американски бомбардировки, за които нищо не се споменава както и колко жертви вземат те.

4. Има редица монтажни снимки, както и снимки показвана една и съща от редица страни, с което се увеличава броя на жертвите /като се представякт всичките за "умъртвени в газови камери евреи"/ и като например снимки на които офицери на НКВД разстрелват украинци или поляци /и униформите им в близък кадър се виждат че са съветски, както и шапките им/ са представяни като "избиващи цигани, евреи и поляци" германци.
Да припомним Катинката гора например...
Показвана е и някаква кубчина с хора, рината с булдозер, без да е изяснено при какви обстоятелства са загинали, както и хора болни от различни болести, отслабнали от глад който е бил повсевместен.
Виждат се и няколко монтажни снимки на които има изобразени смеещи се над кубчини от трупове намски военачалници, които снимки са доказани монтажи.

5. Филмовата манипулация стил "Списъкът на Шиндлер" няма какво да го споменаваме, но искам да спомена друг случай.
Доктор от Дрезден, отива на филм за "холокоста" и вижда умиращи хора, трупове, апокалипсис и този филм се представя като филм за "избитите евреи в Бухенвалд". Доктора обаче вижда себе си на филма и не може да повярва на очите си, той никога не е бил във Бухенвалд?
Излиза навън, усвества се и премисляйки установява че кадрите са от кошмарната нощ на бомбеният ад над Дрезден, където той спасява изпод кубчините и руйните умиращи хора от бомбите, хора с накъсани ръце и крака и така нататък и установява че тези кадри всъщност са от най-кошмарната през ВСВ нощ и бомбардировки, а това е фалшиво представен филм за Бухенвалд.
Само искам да кажа че лагерите на Хитлер в нито един филм не са показани реални снимки, кактои че американските лагери за военновременно задържане /съществуващи и до днес и готови за нова експлоатация по-предназначение/ са били с много по-нехуманни и тежки условия, но днес никой няма да ни пусне там да ги видим, да не говорим за душегубката наречена Гуантанамо, на която даже ГУЛАГ и инквизиторските душегубки "завиждат", та камо ли хитлеровите, както и на извращенията вършени там с които света още е незапознат...

6. Аз не зная политиката над циганите каква е била в Хитлерова Германия, но зная че разлика от евреите, те не са писани и не е имало защо да бъдат писани като "потенциално враждебен елемент" и не са били със статус сходен на еврейския, пък сега дали по-някакъв начин са били трактувани като чужденци или хора "втора ръка", с това не съм запознат и на какво основание е било това? Но единствено знам че лагерите за цигани са били с бежански статут, а цигани може да е имало арестувани за конкретни криминални дейния или връзки с антихитлеровата съпротива и сътрудничества, а семействата им от окупирани страни да са депортирани поради такава причина.
Доколкото знам, циганите са имали възможност както и всички представители на негермански етнос, да не служат в германската армия, да не плащат данъци но и не се ползват в този случай с активно избирателно право, а иначе въпросът с браковете с германци, между цигани и германци не съм запознат детайлно как е стоял под власта на Хитлер /автора на статията ако има данни или документи да осветли/.
Това което знам обаче със сигурност е, че от България цигани са пътували съвсем свободно в Германия, и са се ползвали със статуса и равните права на българи, а българите са се ползвали и са били на същата почит и уважение като германците /като изключим избирателното право/, откъм условия на живот, заплащане при труд и така нататък, а при служба във Вермахта или подразделенията на армията са придобивали и същите социални преференции на германците, каквито германците отбили военните си служби /сравнете тук отношението на днешна Германия към емигрантите и на днешните германци и в частност към българите, с тогавашното отношение към нас и уважение което са ни имали, и на каква почит е бил български паспорт тогава/.
Но тогава за разлика от днес, когато навсякъде на запад ни унижават не като втора, а като трета ръка и роби че и нещо по-долно, е имало държава и държавници като отричания от всички в хор - професор Богдан Филов, която държава неси оставяше пред съюзниците ни така "магарето в калта", разбирайте своите граждани или поданици.
А ако някой може да се каже че извършва геноцид над циганите, то това са румънците и Румъния управлявана от съюзната с Хитлер военна хунта, над която обаче хитлерови вътрешни или въоръжени органи не са имали пряк контрол, над нейната територия и суверенитет.
Румъния през втората половина на ВСВ, ако не се лъжа 1943-а прогонва над 30 000 цигани /нещо което прави с много повече етнически българи преди встъпването ни в общ пакт, както и изнасилвания, асимилация и пр. подобно на всички наши "мили съседи"/, от които ако не се лъжа в годината и бройката загиват около 10-15 000 освен при погромите и палежите извършени от спец частите и развилнели се влашки селяни, и от студа при прекосяването на Дунав, а останалите намират прием, къде в СССР, къде в Полша в бежански лагери на германците или карантинни /за проверка за съпричастност към съпротивата/, къде в България най-голямата част и една по-малка част в Сърбия, после Югославия.
Друг установен геноцид и етническо прочистване /за който днес и дума не се казва у нас/, е в началото на 60-е от гръцката военна хунта, когато цели села са изпепелени и когато има масова вакханалия и етническо прочистване, може би най-масовата която 20-и век познава и за която пресата в целия свят /за разлика от по-време на "възродителния" и доброволната голяма екскурзия на турците/ мълчи и продължава да мълчи и тогава много българи намериха прием при Тито, които бяха македонизирани, а много цигани намериха прием в България отново /някои от които бяха циганизирани популации различни от тукашните цигански популации обитавали България до този момент - расово и антропологично, които сега извършват терор и грабежи по-български села, безнаказано но и над доста ромски жилища и това не без подстрекателството и гърба на политици, кмет и чуждестранни фондации с цел изкупуване на българското имущество/.
Процеса на изселване на циганите от Германия, Румъния, Югославия и останалите комунизирани страни + Турция продължава и през 60-е и 70-е, когато са им давани пари и са поущрявани циганите от тези страни да се преселват в България, така че едно по-прикрито етническо прочистване извършват и Хоникер и Чаушеску, както и Тито, но за това същоняма нито дума.
Докато България в своята история, няма НИТО ЕДНО етническо прочистване и особено на роми.

7. Нека не бъда криворазбран, че аз подкрепям политиката на Хитлер спрямо евреите.
Да, тя е политика на дискриминация и репресии над цял етнос, на изолации, на принуда по-един или друг начин да напускат Германия.
Днес аз не искам военно положение и репресивни и извънредни мерки срещу който и да е етнос у нас. Днес аз искам, да заработят законите за всички еднакво и да няма "богоизбрани" и етнически привилигировани.
Аз съжалявам за всички невинни жертви и от двете страни в онази ужасна война /за която можем обаче доста да поспорим кой я подпали и кой беше причината за нея и дали това беше Хитлер или ньойската геноцидна неправда/.Обаче, когато един етнос /бил той и пострадал наистина/, едно племе или една раса в света, се самообяват и короноват за "богоизбрани" и са ръководени от доктрина, наистина изпълнена със "слово на омразата" /днес един често употребяван термин за щяло и нещяло/, който ни обявява за "гои" - всички които сме различни по-някакъв начин от него, то тогава наистина ние останалите сериозно трябва да се замислим дали нашето съществувание не е поставено под въпрос, след като съдбините ни в нашата страна са в ръцете на представители на тази народност, при това с чужди паспорти и врекли се в чужди държави и армии при това терористични и геноцидни /като сегашният военен министър или министър на "отбраната" дето я нямаме, известен освен със службата си в израелската армия и с неслуженето си в нашата, както и с това че е племенник на Петър Младенов, но и със своите хомосексуални наклонности както защо ли междувпрочем повечето негови съплеменници - известни политически фигури в нашия живот като и СерГей Станишев?!/? Дали не трябва да започнем да си обясняваме разрухата, не с етническата принадлежност, айде нека не е с това но с доктрината от която са водени тези така наречени хора и какъв процент от техното племе е водено от нея?
Добре, ако дифинираме хитлеровата идеология като расизъм, дори да имаме основания и като нещо нехуманно. Аз искам да посоча само че хитлеровия тип расизъм тогава е расизъм с доста по-човешко лице, ако мога така да се изразя, защото хитлеровия расизъм създаде на негрите /макар и недопускани да правят масови поселения в Германия и да сключват бракове с германци/ в Африка и колониите владяни от Германия, равни стандарти, равни цени и равни заплати и бяха издържани от бюджет с който и германските региони бяха, а хитлеровия расизъм не ги бесеше по-дърветата като англо-саксонския или американския на ККК.
Лени Лифенщал - кинематогравката на Хитлер, прави редица филми с негри от тези колонии, за което им се заплаща хонорар и я има на редица снимки с негърски деца, както и издейства медикаменти и подобряване условията им на живот и прием на негри в отборите, както и за артисти в Германия /да не забравяме и снимките на негърски доброволци били се на страната на Хитлер, опровергаващи желанието на Хитлер да изтреби останалите раси, както твърди пропагандата след 1945-а/.
А за сравнение, нека сравним еврейската доктрина, чиито основи са в тяхната свещенна книга - Талмуда и от къде идва омразата на Емил Кало не само към циганите но и към всички неевреи с които е в близост и параноята /същото лице което заяви че евреите живеят тук 3 000 години преди българите и са коренното и неприкосновено население по-тези земи/.

Ето цитатите от Талмуда:

Талмуда е сборник от религиозни книги, в които са записани обществените традиции, правила и закони на евреите. Талмуда е крайния резултат от многогодишните духовни усилия и от практическата дейност на множество поколения еврейски мислители и равини.

В книгите на Талмуда са съхранени запазените през вековете древни еврейски текстове от предшествуващите я юдейски религиозни книги-сборници Мишна, Гемара и Тора.

Книгите на Талмуда се съхраняват от еврейските равини и до тях рядко може да има пряк достъп обикновеният евреин. На него само му се четат подходящи откъси от тях в подходящо време и при подходящ случай.

Изучаването на книгите на Талмуда започва от десет годишна възраст с ежедневно четене на текстове от тях и продължава до края на живота на всеки, който се чувствува евреин.

За всеки евреин е голяма чест да бъде наречен ТАЛМУДИСТ, т.е. да бъде признат за човек от "избрания народ", който има солидни познания по книгите на талмуда и житейски стриктно спазва написаното в тях. Съвременните еврейски общества, където и да се намират по света се консолидират на основата на Талмуда.

* Abhodah Zarah (22 a) Не общувайте с неевреи, те проливат кръв.

* Kerithuth (6 b, p.48) Евреите се наричат хора, християните не са хора.

* Nilkhoth Maakhaloth Християните са идолопоклонници, не общувайте с тях.

* Abhodah Zarah Християните са мръсни, защото те не са от Синайската планина.

* Makkoth (7 b) Невинен си в убийство, ако намерението ти е да убиеш християнин.

* Zohar (II, 64 b) Раждаемостта на християните трябва да се намали осезателно.

* Iore Dea (142, 10) Стойте физически далече от църкви.

* Iore Dea (335, 43) Изгнание за този евреин, който продаде земя на християнин.

* Iore Dea (154, 2) Забранено е да учите християнин на търговия.

* Babha Bathra (54, b) Всяка християнска собственост принадлежи на този евреин, който пръв предяви претенции.

* Babha Kama (113 b) Позволено е да измамиш християнин.

* Zohar (I, 160 a) Евреите винаги трябва да се опитват да измамят християнина.

* Hilkhoth Akum (X, 1) Не спасявайте християни, когато са в смъртна опасност.

* Hilkhoth Akum (X, 2) Покръстените евреи трябва да получат смъртно наказание.

* Choschen Ham 9425, 5) Тези, които не вярват в Тората трябва да бъдат убити.

* Pesachim (49, b) Не са необходими молитви, когато обезглавите някого в деня на Шабат.

* Hilkhoth Akum (338, 16) Или ги отвърнете от тяхната вяра или ги убийте.

* Zohar ( II, 43 a) Изтреблението на християните е необходима жертва.

* Ialkut Simoni ( 245 c) Да пролееш кръвта на неблагочестив е жертвоприношение на Бога.

* Zohar ( L, 38 b,39a) Високопоставеното място в Рая е отредено за тези, които убиват идолопоклонници.

* Abhodah Zarah (26 b) Дори и най-добрият от гоите трябва да бъде убит.

* Sanhedrin (59 a) Тези, които любопитстват да разберат еврейските закони, да получат смъртно наказание.

* Sepher Or Israel (177 b) Ако евреин убие християнин, той не извършва никакъв грях.

* Sanhedrin (58 b) Да удариш евреин е все едно да удариш шамар на Бога.

* Obadiam Когато Рим бъде разрушен, Израел ще бъде спасен.


Сами преценете кой расизъм, ако и това на Хитлер и ако и това на днешния Израел можем да го наречем расизъм, е по-опасен и по-злокобен с примерите които дадох.
Само да припомним на всички българи, че така нареченият германски "империализъм и шовинизъм" ни върна на готово Южна Добруджа, Македония, Беломорието...които нечии "братя" по-късно ни отнеха.
Няма как да го отречем това, колкото и да имам своите огромни критики и резерви към тогавашна Германия и нейните действия на Изток, както и спрямо Англия /бездействия когато беше в краката им, заради любовницата на Хитлер - англичанка и заради сантиментите му към некои техни расисти които го защитават при ареста и съда 20-е и опитват да го употребят като техна марионетка по-късно/.
Това разбира се са други теми.

Ето и Истината:

Евреите не са били повече от 3 000 000 в Европа, когато започва ВСВ, дори са по-малко.

Не повече от 1 000 000, може би и половина най-много минават през депортация, лагери и пр. Да, останалите за изолирани в гета и принудени да носят шестолъчки и да работят трудоемък труд и са уволнени и отстранени от добри професии и челни служби, провежда се "лустрация" на етническа или расова основа /друга тема е дали повечето са били заслужено на тези постове при предишния режим, както и днес дали е редно едно население, делящо се от останалите и доминиращо лоялно към чужда страна, представляващо 1-2% от населението на България да заема 80% от публичните постове, сектори, бизнеса или да богатее докато 99% от останалите беднеят и са на ръба на оцеляването и не е ли съмнително това?/. Действително много попадат в лагери незаслужено и без доказана вина.

В лагерите бегълците са разстрелвани и има специални съдилища съдили на смърт провинилите се или подриващите труда в тези места или подстрекаващи към подривна дейност, както обаче драконовски мерки има и в германската армия, каквито в лагерите над евреите изпълняващи принудителен труд.

Много евреи намират смърта си от бомбардировките, злоупотреби на отделни коменданти като в Бухенвалд, невъзможноста на Червения кръст /допускан от германската администрация/ да стига до лагерите заради бомбардировките, епидемията от тиф която настъпва от Изток и стреса.

Най-масови убийства на евреи и руснаци има в Украйна и това има своите исторически обяснения, германски вътрешни органи дори възпират често пъти масовите украински вакханалии над евреи.

Заповед на Хитлер и германското централно командване за физическо изтребление над цивилни евреи няма, а има за депортация, за прехвърляне в лагери над съмнителните и неподчиняващите се от тях и за преместването им след войната в Мадагаскар или извън Европа.

В България има споразумение между Белев и Данекер което ще пусна тук:

„Споразумение по изселването най-първо на 20000 евреи (следва зачеркнатият текст: „от новите български земи Тракия и Македония — б.м.) в източните германски области, постигнато между българския комисар за еврейските въпроси г-н Александър Белев и германския пълномощник, капитан от защитните отряди (СС хауптщурмфюрер) Теодор Данекер:

1. След потвърждение от страна на Министерския съвет ще се приготвят за изселване 20000 евреи без разлика на възраст и пол. Германският райх е готов да приеме тези евреи в източните области.

2. Изходните гари, числата и броят на влаковете се установяват както следва:
а) в Скопие 5000 души с 5 влака
б) в Битоля 3000 души с 3 влака
в) в Пирот 2000 души с 2 влака
г) в Горна Джумая 3000 души с 3 влака
д) в Дупница 3000 души с 3 влака
е) в Радомир 4000 души с 4 влака

Тъй като цялостното настаняване на последните 12000 евреи в лагери е възможно само до 15 април 1943 г., то германският пълномощник ще издейства тия 12 влака, колкото това ще бъде възможно технически, да бъдат готови да заминат в периода от края на март до април 1943 г.

Така съсредоточените евреи в Скопие и Битоля ще бъдат изселени след 15 април 1943 г.

3. Българският комисариат за еврейските въпроси като орган на Министерството на вътрешните работи и народното здраве се задължава пред Германския райх да изпълни следните основни условия:
а) позволен е превозът изключително на евреи;
б) не се допускат лица от смесени бракове;
в) ако изселващите се евреи не са още лишени от поданство, това да стане при напускането им на българската територия;
г) евреи със заразителни болести да не се приемат;
д) евреите не могат да носят оръжие, отрова, девизи, скъпоценни камъни и др.

4. За всеки транспорт ще се изработи списък на лицата, влизащи в него, съдържащ име, презиме, дата и месторождение, последно местожителство и професия.

Списъкът се съставя в три екземпляра, два се предават на германците, придружаващи транспорта, и третият на германския пълномощник в София.

Българското правителство поставя на разположение хранителни припаси за 15 дни, считани от деня на заминаването на влака, както и нужното число водни бъчви.

5. Въпросът за охраната на транспортите ще се реши допълнително. Евентуално германска охранителна команда ще приеме транспортите още на изходната гара.

6.
а) Размерът на обезщетението, което България трябва да плати за всяка изселена глава, ще се реши със специално споразумение. Движението на транспортите не ще зависи от тази клауза.
б) Разноските по транспортите от изходната гара до местоназначението са в тежест на България.

7. Българските държавни железници и Германските държавни железници ще се споразумеят направо по разписанието на влаковете, както и по поставянето на разположение на транспортните средства.

8. В никой случай българското правителство няма да изисква връщането на изселени евреи.

9. Настоящето споразумение ще се изготви в два екземпляра на български и немски език, като всеки ще важи като оригинал, (п) Ал. Белев (п) Т. Данекер


След бружения в българското общество и правителство, това споразумение не е изпълнено, а България единствена не изселва и един евреин през ВСВ, особено от съюзниците на Хитлер но и от победените, макар да е най-задължена на Германия.

Виждаме обаче днес "благодарноста"...

цитирай
2. samvoin - http://samvoin. blog. bg/poli...
07.04.2010 13:44
http://samvoin.blog.bg/politika/2010/03/03/iudeiskiiat-rasizym.503483
цитирай
3. samvoin - Относно "холокоста" /в буквален превод "изгаряне"/ над евреите през ВСВ и истинският брой на дадените жертви
23.05.2010 21:26
Дали евреите са сред най - изстрадалите през ВСВ?

http://samvoin.blog.bg/politika/2010/05/21/mityt-za-holokosta-iurgen-graf-chast-1.549177

http://samvoin.blog.bg/politika/2010/05/21/mityt-za-holokosta-iurgen-graf-chast-2.549181

http://samvoin.blog.bg/politika/2010/05/21/mityt-za-holokosta-iurgen-graf-chast-3.549182

http://samvoin.blog.bg/politika/2010/05/21/mityt-za-holokosta-iurgen-graf-chast-4.549185

http://samvoin.blog.bg/politika/2010/05/21/mityt-za-holokosta-iurgen-graf-posledna-chast-5.549189

http://samvoin.blog.bg/politika/2010/05/22/iz-izmamata-holokaust-ot-iurgen-graf.549702

http://samvoin.blog.bg/politika/2010/05/22/iz-izmamata-holokaust-ot-iurgen-graf-2-chast.549703

И още:

http://samvoin.blog.bg/politika/2010/05/21/otrichaneto-na-holokosta-prestyplenie.549192

http://samvoin.blog.bg/politika/2010/05/23/katin-goliamata-lyja-na-pobeditelite-avtor-preslava-preslavo.549805

http://samvoin.blog.bg/politika/2010/05/23/oshte-za-sinite-demonokrati-i-pyrviiat-quot-demokratichen-qu.549992

http://samvoin.blog.bg/politika/2010/05/21/za-antisemitizma.549171

цитирай
4. samvoin - http://samvoin. blog. bg/poli...
17.06.2010 20:28
http://samvoin.blog.bg/politika/2010/05/22/iz-izmamata-holokaust-ot-iurgen-graf.549702

http://samvoin.blog.bg/politika/2010/05/22/iz-izmamata-holokaust-ot-iurgen-graf-2-chast.549703

http://samvoin.blog.bg/politika/2010/05/23/katin-goliamata-lyja-na-pobeditelite-avtor-preslava-preslavo.549805
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: kabuli
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2261208
Постинги: 2858
Коментари: 1765
Гласове: 2158
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031