Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.10.2014 15:19 - За ранния секс, женитбите и фалшивия морал
Автор: kabuli Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1586 Коментари: 5 Гласове:
-1

Последна промяна: 16.10.2014 15:28

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Всички в хор обвиняват за ранния секс и ранните женитби циганските момичета. Има ли нещо неморално и ненормално в това? О, и още питаш! Та това си е направо диво и варварско! Направо си е животинско и тези циганори се множат като листни въшки! Само че тези, които се възмущават най-показно по телевизионни студия и "курдисани" интервюта, с радост биха хапнали топла и вкусна баница, поднесена от 13-15 годишно девойче на блюдото на техните сексуални желания. О, не! Я се спрете с вашето превземане! Това, че не можем да контролираме определени части от тялото си и не можем да въздържаме желанията си, зависи само от природните закони и от физическото съзряване на личността. Далеч съм от мисълта да оправдая сексуалните маняци, посягащи на деца и гаврещи се с тях, именно щото понеже не са в състояние да въздържат дивите си пориви и желания.
Докато 13-15-годишните циганки се задомяват по своите си обичаи, то другите 13-15-годишни не им отстъпват по правенето на ранен секс, което си е напълно естествено, от гледна точка на ранното физическо съзряване на организма. Да, след това младите циганки могат да станат проститутки по редица нещастно протичащи обстоятелства в живота им, даже и да развратничат, но при тях липсва лицемерното целомъдрие, за което говорят всички други.
Още от преди хиляди години, та чак до прага на ХХ век 50-60-годишни заможни старци са вземали за жени 13-15-годишни девойки, които след това са си "набавяли" роти от породисти любовници, които компенсирали недостатъка от качествен секс и като отмъщение на системата, която чрез тях е оправяла финансовото положение на семействата им.
Все още го има това "лягане под ножа" на 50-70-годишни старци от страна на двадесетина годишни девойки само с мисълта да бъдат богати и да живеят охолен живот. Е, не е луд този, който яде баницата, нали? Тези  любовни тигри, не слизащи от кориците на списания и вестници и вечно стоящи пред екрана на тъпите и телевизионни предавания, чийто смисъл е да легитимира платената им любов.
Китайска кулинарна поговорка гласи, че любовта на мъжа минава през стомаха му. А любовта на жената е скътана в портфейла на избнарика й. И когато този портфейл не може да се пълни по редица причини, то много от жените намират "разумни" доводи да му кажат Чао! и да се метнат в колата на чичко Паричко, който или ще ги направи завинаги щастливи посвоему, или ще завършат като живи манекенки по холандските витрини за легитимно платена любов.
Неконтролираните пошли телевизионни предавания от всякакъв вид и формат са железния аргумент за свободното правене на ранен секс. "Щом може тази погрозняваща или вече грозна какичка или лелка да се фръцка полугола пред погледите на народа, защо аз, която съм само на 13-15 години да не мога да показвам прелестите на тялото си? То си е мое и никакъв закон не може да ми каже на кого ще го дам да го ползва!" Горе-долу такива са "железните" аргументи на девойчетата, които се чувстват зрели жени.
Преди месец, когато посетих кварталната бръснарка, подстригвайки ме ми каза нещо шокиращо, което ме подтикна да напиша тези редове: "Момиче, което аз познавам и което е 13-годишно ми каза ядосана, щото и направих забележка, че се целува с момче на нейните години точно пред вратата на бръснарницата: "Кво викаш ма, дъртофелнице! Яд те е, че вече тебе няма кой да те е*е, щот си дърта. Аз си имам двама е***а! Кво ши кажиш, а?"
Та нека да не говорим за липсата на морал, основаващ се на етническа основа, защото звучи много фалшиво. И не можем да се сърдим на младите, че я карат през просото, защото най-извратената в сексуално отношение е тази част от нас, която може да осъществява своите най-перверзни желания и да се отървава от Закона, благодарение на сметките си.
А не ви ли се струва абсурдно за човешката природа правенето на секс с животни, и то съвсем законно? Как ли се чувстват горките датски извратеняци, които получиха забрана да правят секс с овцете, магариците и кравите си, гласувана от Парламента им!



Гласувай:
0


Вълнообразно


1. poet - Тоест ти оправдваш факта, че масово ...
16.10.2014 15:38
Тоест ти оправдваш факта, че масово циганките на по 12-13 раждат деца, които от 3 годишни почват да ровят по кофите, да крадат, да просят, да не ходят на училище итн с това, че в Дания правили секс с овце? Не се учудвай после, защо никой не толерира расата ви.
А писанията, че никой не би отказал 13-15 годишно "блюдо" ги отдавам на твърде много емоции, от които неизмено се пораждат глупости. Или просто ти като циганин проектираш вижданията си за живота върху всички останали.
цитирай
2. kabuli - Аз не оправдавам
16.10.2014 16:04
нищо, защото НЕ защитавам това, но не се прави на сляп, че ранният секс се практикува масово от малолетните. А ти защо разглеждаш този проблем на етническа основа? И как ще коментирш действителния разговор между бръснарката и девойката, която НЕ Е циганка?
Ясно ли ти е понятието "раса", с което постоянно употребявате?Ако не ти е ясно, да те "светна", българино "чисти". Чети и знай!
При човека, раса е остаряло понятие, обозначаващо система за класификация, използвана да категоризира човешките същества в големи и отличаващи се популации или групи по анатомични, културни, етнически, генетични, географски, исторически, езикови или религиозни особености или социална принадлежност. Първоначално използван, за да обозначи националната принадлежност, обозначаването на отделени по физически характеристики, като цвят на кожата, популации като отделни раси датира от 17-18. век и достига апогея си през 19. и през 20. век, до Втората световна война, за нуждите на научния расизъм.
Стига ти толкова! Остава само да почетеш, и то доста.
Колкото до емоциите, съжалявам, че от години съм опериран от тях, защото вече и те не ми вършат работа, със сигурност за разлика от теб, който наистина не би се отказал от милувките на някоя девойка. И какъв е този яд! Та аз не засягам никого и казвам, че похотта на човека е нещо съвсем нормално. ненормалното започва от момента, когато не можем да я контролираме.
Виждаш ми се ограничен и шаблонен, защото нищо не каза и за датчаните и тяхното законно право да правят секс с животни.
цитирай
3. poet - Как знаеш, че въпросната ситуация е реална?
16.10.2014 16:15
Защото някой ти бил казал? Това също е глупаво. Дори и така да е, ти явно не можеш да направиш разликата между правенето на секс и правенето на деца, които остават на произвола на съдбата.
Каквито и определения да ми цитираш, факт е че циганите са различни. Дори и термина да не е "раса" смисълът на казаното от мен ти е пределно ясен.
Ще ти кажа за датчаните - да нека си правят секс с животните колкото искат. Това на никой не пречи (освен може би на някоя нещастна овца). Може да е супер неморално, но какви са негативните последици?
Така ли стои въпроса с 12 годишните майки и техните деца? Пак ти казвам, оправдаването на раждането на деца на конвейр от малолетни циганки с датчаните или с това какво ти била казала бръснарката е нелепо и глупаво и в края на краищата ще доведе до едно единствено нещо. Върни се точно 70 години назад и ще се сетиш. Единствено вие може да си помогнете, никой друг. Но аз поне не виждам някакъв прогрес във вижданията на циганите за нещата от живота.
цитирай
4. kabuli - Значи
16.10.2014 17:01
си съгласен на абсолютно всякакво сексуални извращения, включително и на повсеместна содомия? И като регулировчик, погледът ти е закован само и единствено под полата на циганката. Значи няма значение, че момичнцата ви също правят секс малолетни, но ЦИГАНКАТА в никаткъв случай не трябва да ражда, защото нашите момиченца татко и мама ги карат скришом от чужди погледи да абортират, защото ТЕ не са от РАСАТА на циганите.
И ми е чудно щом на датчанина му е позволено да чука в сексуален екстаз овцата си защо да не е позволено циганката да ражда? Аха, страхът ви от някакво мнимо изчезване като народ ви е блокирал съзнанието и ви е накарал да гледате с втренчен поглед какво се прави под циганските чаршафи! Според теб проблемът не е във фалшивия морал и разнебитеното от всякъде образование, а САМО И ЕДИНСТВЕНО в раждането на деца от циганките. Е, а на мен ми се струва, че проблемът с ранното започване на секс е ОБЩ проблем, който засяга всички ни, без значение от етническия си произход. Вярвам, че ще се съгласиш пове с това с мен.
цитирай
5. poet - Не, не съм съгласен с теб.
16.10.2014 17:26
По цял свят хората правят секс от рано, но не раждат на конвейр. А и правенето на секс с овце може да е морален проблем, но масовото раждане на циганките в България е огромен социален проблем, за който на циганите ама хич не им пука. Вярвам, че ще се съгласиш поне с това с мен.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: kabuli
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2265425
Постинги: 2858
Коментари: 1765
Гласове: 2158
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930