Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.02.2014 16:24 - Що за дивотия!
Автор: kabuli Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1828 Коментари: 8 Гласове:
0

Последна промяна: 26.02.2014 20:01

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
НА ВСИЧКИ МИЛЕЕЩИ ЗА БЪЛГАРИЯ:
СПЕТЕ СПОКОЙНО, ДЕЦА!
ВЕСТНИЦИТЕ ЛЪЖАТ, А ЦИГАНИТЕ НЯМАТ МЕРАК!



ЕС предлага шокираща идея, която България няма да понесе!?

Кои идиоти претоплят манджа от времето на Саркози за създаването на циганска държава на територията на България. Пишело във вестник някакъв си, и то френски! Що за простотия тресе високо патриотичните, та са наплашени от едно нещо, което е невъзможно да се случи, без да се повторят събитията в бивша Югославия. Не си ли дават сметка, че и самите цигани не щат да имат държава в най-циганската част на Европа, понеже това място е обременено с хилядолетни предразсъдъци на един народ към друг народ. На Бай Ганю към Мамалигара; на Византиеца към Макето; на Рязания към Бай Ганю... Какво, взехме да се въртим в кръг, нали? 
А и защо точно България? Защото българите са послушни като овце на заколение ли? Нали така беше писано в този френски парцал, още от времето на увгарско-еврейския циганин, който им беше президент. Та има и по-цигански държави от нея, съпоставимо територия - народ - цигани. В една Словакия при население от 5, 5 млн. циганите й са близо 600 000! А защо Сърбия да не е бъдещата циганска държава, а? Баш от Сърбия са тези цигани, дето искат да задават дневния ред на всичките останали! Само ще им припомня, че преди повече от век в София се проведе първия в историята цигански конгрес за отстояване на отнетото им право на гласуване по време на избори.
Та Румъния си е готова цигания и то не от сега, с нейните близо три милиона цигани! А защо да не е и Испания? Знаете ли, че и там циганите са около три милиона. Хайде, да погледнем и Русия! По необятната й територия със сигурност живеят над шест милиона цигани. Да не говорим за Турция, която е "майка" на над пет милиона "миллет"!
Ако друггарите комунисти не бяха изкарали Украйна извън релсите наа коловоза, водещ към чучура от мед и масло, наречен Европейски съюз, то "бедния" чичко Янукович като че ли беше кандисал да даде онгъл на циганите. Е, след като му видяхме златното биде, със сигурност е очаквал водопади от пари след циганорите.
Е, Кличко го нокаутира в последният рунд.
Погледите на европейците се обърнаха пак към България.
Обаче на мен не ми стана ясно дали ще правят "циганска" държава в България само от циганите, живеещи в нея, или ще падне една много, ама много-много голяма екскурзия на европейските цигани с дестинация Македония, Шопско, Тракия, Добруджа и Мизия.
Как ви се струва, дали Джон Смит (Ковача) ще напусне мъглявия, но добре уреден Албион, за да го "въдворят" за винаги в слънчева, но никага неуредена България? Като как ще стане това, а?
Или Хорхе, от топла Андалусия ще си метне китарата на магистралата, свързана с бойковата "Тракия", на път за "филиповци" в София, "Столипиново" в Пловдив или за в  "Лозенец" - Стара загора.
Как ви се струва, кой иска да запали война, в истинския смисъл на думата, разкарвайки из пътищата на Европа не 10-12 милиона, а 2 или 3 пъти повече.
Не плашете гаргите! И не се плашете от Гаргите. Искам да кажа, да не се плашите от измислените си страхове, т.е. от самите вас, защото в Европа никога и по никакъв начин няма да се създаде държава на циганите. Циганите не са нито косовските албанци; нито приднестровските руснаци; нито пък там някаква измислена кавказка "държавица". Зад циганите не наднича нито "миролюбивата" политика на "чичо Сам"; нито езуитското държане на "дядо Иван". Циганите винаги са били безнадежно лутащи се в безкрайното поле на Политиката. Нещо като политическите евреи, изведени от пустинята на политическия полуостров. Само че те го нямат нито политическия Моисей, нито откраднатото от тях злато на египтяните.



Гласувай:
1


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. kabuli - Plamen Asenov
27.02.2014 10:00
Бях чувал за Украйна,сега за България?!Явно ,някой иска да си продава парцалите!!Журналист за мен е мръсна дума !!!Това е повече от изсмукано от пръстите!Може от някое друго място!!!
цитирай
2. kabuli - Dimitar Atanasov
27.02.2014 10:02
Тази новина е като вчерашната манджа на гладния - яде я по рецепта, предписана от доктор Бокхало - по малко, да има до деня за социалните. Първоизточникът й е българин, който попада на нея и я представя в доста разширен вид: Българите са търпеливи, българите са овце, българите са бедни, българите тъпи... Българите не са като албанци, сърби, гърци, македонци... Та ето, ще им разгоним фамилията и на земята им ще сътворим нов Вавилон! Този път цигански!
Трябва да си идиотски идиот или идиотски манипулатор, за да приемеш тази статия за истинна. Тези, които я разпространяват имат ли си представа какво значи държава, нейните структури и тяхното функциониране. А според тях в тази фантастична държава ще живеят и творят цигани!
цитирай
3. kabuli - Neri Kiryazova
27.02.2014 10:04
Омръзна им да провокират с Турска автономна република в България и сега решиха да правят Циганска държава...'' и това не е лошо''. Но българския народ вече не кълве такава провокация...
цитирай
4. kabuli - Ognyan Isaev
27.02.2014 10:05
Лошото е, че ромска държава може да се създаде - някой ден. Но не от ромите, а от тези, на които ще служи. Както винаги ромите последни ще разберат.
цитирай
5. kabuli - Zornitsa Dimitrova
27.02.2014 10:06
saglasna sam s teb Ognyan- i az taka mislq.....
цитирай
6. kabuli - Aneli Hristov
27.02.2014 10:14
Нещата са както при лекарствата,нито една фармацефтична компания не е заинтересована да изнамери "чудодейният"цяр!В нашият случай обаче,ние имаме избор да се включим всички в поправката на "протеклият ни покрив",,или след векове номадство сега следва и етническо такова!И все така ще се появяват от нашите среди, нови месии,но с чужди дрехи!!!
цитирай
7. kabuli - Georgi Jelev
27.02.2014 10:24
АНЕЛИ-ДАНО ПОВЕЧЕ ХОРА НО ВНИМАТЕЛНО ПРОЧЕТАТ ТОВА КОЕТО КАЗВАШ ......НООООО ЗА ПОСЛЕДНИТЕ ДВА РЕДА А ТЕСА --И ВСЕ ТАКА ЩЕ СЕ ПОЯВЯВАТ ОТ НАШИТЕ СРЕДИ НОВИ МЕСИИ НО С ЧУЖДИ ДРЕХИ ---ИМАЛО Е --ИМА --И ЩЕ ИМА ТАКИВА ВИНАГИ ХОРА ОТ ЕТНОСА ...АКО НЯКОИ КАЖЕ ЧЕ НЯМА и НЯМА ДА ИМА--ТАКИВА ХОРА ТОЙ ЛЪЖЕ .
цитирай
8. kabuli - Iliyan Slavchev
27.02.2014 10:26
Neka ne tarsim onnui shto e nashe-Zemiata,planetata nie sme navsiakade ,tia si E nasha samo triabva ,da i se radvame i trudim.Na nas ni triabva,obedinenie;kogato ni machkat i narushavat pravoto ni na sashtestvuvane.OBEDINENI za Romskia Ezik,Kultura,Sigurnost.Darzhava smeshno e,neka poglednem ,v nai-malkite si neshta, drebni koito ni razediniavat.Ako niakoga sme imali darzhava,znachi bili sme slabi i ne mogli da ia Opazim,a nashta darzhavica si nie Balgaria triabva i nie ,da i pomognem!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: kabuli
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2276764
Постинги: 2858
Коментари: 1765
Гласове: 2158
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930