Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.01.2014 19:10 - Новини с размисъл
Автор: kabuli Категория: Лични дневници   
Прочетен: 597 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 25.01.2014 19:30


  Негърчето преби таксиметров шофьор без причина, издирват го Мулатът нападател казал: "Мразя бакшиши!" и спукал тъпанчето на Александър Дамянов.
 
Мулат, когото наричат Негърчето е пребил таксиметровия шофьор Александър Дамянов в Пловдив. Новината потвърдиха за БЛИЦ и от полицията, и колеги на пострадалия.

Ученичка създаде нови жанрове - "сюнети", "едопеи" и "фелитони" 25 януари 2014, 09:53 | VarnaUtre.bg

image


Тя измисли "лироетическа" творба с "болистично" действие, създаде епохата на "моделизма"

"Сюнетите" на Шекспир и "Граф Монте Криско" са безспорен победител в класациите на ученическите бисери. Надниквайки в тетрадката на една десетокласничка от Бургас можем да видим как нашенската Офелия обряза Шекспир, написа "Донки Хот", "Робин зо Крузо" и "Шанел".

Тя извади нови жанрове като "сюнети", "едопеи" и "фелитони", създаде епохата на "моделизма", ожени Ботев за Винета Минчева, прати го да учи в "Отдеския университет", а баща му определи като "възражденски очител", пише Флагман. Измисли и нова "лироетическа" творба с "болистично" действие, с "пейзателен" характер и "истакнат контракс".

Снимките на тетрадката се направени през миналата година. Момичето за кратко време е учило в Карнобат, но вече живее в Бургас и се подготвя като частна ученичка. Семейството й е заможно. Всеки ден тя пътувала с кола от Бургас до Карнобат и обратно за училище. Сега се чуди какво да следва. Като нищо може да реши да учи Българска филология в "Отдеския университет", пише още Флагман.



Потресаващо ВИДЕО: Роднини пребиха майка пред камерата на "Съдебен спор"! Дете плаче в мелето, пукат гумите на главния редактор, налитат му за физическа разправа, той вика полицияСтрахотно меле се разрази по време на репортаж на "Съдебен спор" от петричкото село Кулата. Пред камерите на телевизионното предаване роднини на местен мъж започнаха да душат и налагат с юмруци бившата му съпруга, която иска да си вземе издръжката за деветгодишното им дете.Ето как описа предисторията водещата Нана Гладуиш: "Калинка Деведжиева е подала жалба срещу бащата на 9-годишната им дъщеря - Иван Стоянов, за неплащане на издръжка. Екип на "Съдебен спор", заедно с Калинка, отиде в петричкото село Кулата в опит да се срещне с Иван Стоянов. Повече от час го чакали на улицата. В един момент племенникът му - Георги Илиев, казал, че иска публично да разобличи Калинка и не след дълго започнал да я бие. В побоя се включил и Иван Карадимов, който е обвързан с племенницата на Иван Стоянов - Десислава Илиева. Умишлено споменах имената на всички, защото смятам, че тези хора не трябва да останат анонимни, а да им се потърси спешна наказателна отговорност!"

По време на мелето пострада и екипът на "Съдебен спор". На фона на плачещо отстрани дете роднините на Иван Стоянов спукаха гумите на репортерската кола и заплашиха с физическа саморазправа главния редактор на предаването Жоро Игнатов. Той на свой ред пък започна да вика полиция.


БЛИЦ представя на вниманието както на читателите, така и на отговорните институции, нецензурираното видео, което бе излъчено от Нова телевизия в съкратен вариант.

Мамка му! Никой от героите не е скапан мангал, ром или коняк! Това е чудо! Все едно, че си доживял два пъти да видиш разходката покрай Земята на Халеевата комета, която е веднъж на 75 години.
Нито така нареченото "негърче", нито тези "мъжаги", дето бият жената, добила дете от съмнителен в своята мъжественост мъж, нито ученичката, която е пълен феномен по... неграмотност.
Ало, чистачите на род и памет! Къде сте бе, телевизионни герои, дето плющите като спукани газови пищови. Дето все ромите ви са в устата. 
Днес пак един от тези, дето си вадят хляба с абонираното си задължение да се изсират през устите си по адрес на  ромите, пак ги задъвка. 

А, да, то мулатчето си е дегизирано мангалче от Столипиново!
И ученичката трябва да е от циганско семе, щото то може ли вместо "сонати" - "сюнети" и вместо "епопеи"  - "едопеи"! Не, не, не! Аз вярвам в силата на българската образователна система и това момиче си е направо чиста мангалка! Та те, българите, не могат да бъдат отчайващо тъпи в своята неграмотност!  
Също така се съмнявам в етническия произход на бабаитите, спукали от бой жената, пред погледа на плачещото й дете. Сетне взели, че спукали и гумите на служебната кола. 
Не вярвам чистите по произход българи - макар и от македонско - да са толкова криви и диви. Та те така се млатят само мангалите, бе! Само те в тази държава правят деца на поразия и не си плащат издръжките за тях. Мамка им мангалска! 

Скоро четох едно много идиотско предложение, копирано от ингилизите. Циганите да получават финонсови помощи, само ако са издържали изпит по български език. Аз съм ЗА, но при положение, че и българите държат същия изпит, защото това, че са от българския етнос не значи, че не са на нивото на ученичката, събрала с прахосмукачката червените точки по правописен тъпизъм.
Но да предположим, че ако 60 - 70% от ромите няма да издържат изпитите по различни причини, то колко процента ще са скъсаните на изпита от българска страна?


Българийо драга, мила,
земя, пълна с добрини!
Земьо, кат" си ни родила,
простотията ни ти търпи!



Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: kabuli
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2264780
Постинги: 2858
Коментари: 1765
Гласове: 2158
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930