Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.10.2013 09:33 - Новини от Лудницата
Автор: kabuli Категория: Лични дневници   
Прочетен: 450 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 25.10.2013 09:48



Всички сме подвластни на Природата - във всичките й форми. Природата е подвластна само и единствено на Лудите - във всичките им форми, защото те са извън закона - природен и човешки.
А, да не забравя! Природата е подвластна и на българския парламент, цинично обявен за Народно събрание. Подвластна е, защото е Лудницата на мъжете с власт. И понеже лудите - във всичките им форми, включително и тези, на политици - не са подвластни нито на Природата, нито на Логиката, лудостта им е... Щях да кажа "
безкрайна като Вселената". Е, че тя и Вселената си има край! Само лудостта на българските депупати е безкрайна, като се разширява неимоверно бързо, завладявайки нови територии от все още останалия Здрав разум.

Ето, например шефът на крилото "Баш луди" излезе с предложение да не се продават чехлите на лудницата на чужденци. Не че се е навързала безкрайна опашка от купувачи, ама в него момент беше изпаднал в "делириум патриотикус "- особена форма на лудост, от която боледуват особен род хора. На български болестта се нарича"болестта на ботевия патриот"
. Видимите й признаци са гръмкото говорене, безконтролното ръкомахане и неконтролируемото плюене и пикаене върху лица и предмети. Особена ако са във форма на самолет. 
Предложението му бе гласувано от на пръв поглед не чак до там луди, чакащи за освидетелстване. Е, получиха си го! От клиниката на доктор Хаус, която се намира в Брюксел.

Шефът на крилото "Луди билкари" излизайки от състоянието на делириум осъзна грешката си и след като беше превикан в клиниката на д-р Хаус за освидетелстване, заяви, че ще преразгледа гласуването на подопечните му луди. "Бях повлиян от чуждата лудост! Вие знаете, че аз трудно уйдисвам на чужди лудории. Освен на моите си. Защо ли? Ами отговора, който ми дойде наум е, защото са си лично мои. От  "Баш лудите" гласуваха 20 откачалки. От крилото "Луди за връзване" гласуваха 56 развързани луди, а от "Луди билкари" над 80 айларипита.  Как ще се оправим хич не знам! Ето, с шефа на "Луди за връзване" си говорим, че то бива лудост, ама нашето си е направо побъркалница"
Говорителят на Лудницата излезе с официално изявление, че лудостта е нормалното състояние на държавно-медицинското учреждение, но такава дива лудост не се помни още от основаването й.
Очакват се санкции от клиниката на доктор Хаус за пропуснати медицински прегледи и ново освидетелстване на лудите от Лудницата.


Не пропускайте прредаванията на постоянно действащия Канал "Лудницата"!




Гласувай:
0


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: kabuli
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2277546
Постинги: 2858
Коментари: 1765
Гласове: 2158
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930