Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.09.2013 17:21 - Що за простотия!
Автор: kabuli Категория: Лични дневници   
Прочетен: 331 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 26.09.2013 17:41


 Реформаторски блог Меглена Кунева за вота: Партиите в парламента, обещайте на хората, че няма да управлявате с „Атака“ 

...Запомнете този ден - „Атака“ е управляващата партия. Призовавам всички партии в Народното събрание, включително ГЕРБ и лично г-н Бойко Борисов, да се анагажират с обещанието пред българските граждани, че никога няма да управляват с партии като „Атака“. И да не крият истината, че именно те направиха „Атака“ решаващ фактор втори мандат, допълни Меглена Кунева...
Мислих си, че Кунева е мъдър политик; че е носител на ново политическо мислене, но... от гарга, гълъб не става. Не става, защото ятото гарги, накацали на жълтите павета, много искат да мина
т за гълъби, с маслинено клонче в човките си. Защото политиката у нас от памтивека се води на принципа "Взето брашно назаем, тъпкано се връща". 
Никога не съм долюбвал АТАКА. Най-малкото нейният фюрер. Но нали управленческата мощ на един фюрер се състои в това, да се възползва от всяка възможност за употреба на властта. 
Та кой мислите, че напомпа Хитлер с идеята да нападне СССР? Ами самият Сталин и неговия договор за "ненападение "Рибентроп - Молотов".
Та кой мислите, че създаде политическа самоувереност у беловласия ямболия, равняваща се на мощния боксов удар на Кобрата?  Ами самият Бойко Борисов и никой друг! Защото атакиста си беше баш харен и баш отговорен политик, когато подпираше кочината, наречена ГЕРБ. Да, ама Бойко се взе много за велик и сра на метеното. Сега Сидеров му клати кочината и скоро дивите нерези могат и да се разпръснат. 
С една дума - всеки отмъщава на всекиго: Сидеров - на Бойко Борисов за половинмандатното безрезервно подкрепяне за "политиката" на пожарникаря; Бойко Борисов на Сергей Станишев - за това, че наистина се оказа генерал без армия; Меглена Кунева на комунистите - за "осъзнатия" си преход от млада, червена дама в миналото, до "демократично" мислещ политик. Но и тя май взе да свири в хора на глухонемите - "Нещем, та нещем Сидеров!"
Що за простотия! Аз например неща БСП, Станишев и червените бандити да ме управляват. Аз неща Лютви Местан да ми държи нищо не казващи поучителни речи.
Аз неща политическата проститутка Волен Сидеров да си пълне банковите сметки незнайно къде по света, от успешната си търговия с политическо влияние в национален мащаб. Е, да, ама аз неща и така наречения Реформаторски блок да ме ре формира! Благодарен съм на родителите си (Бог да ги прости!), че са ме оформили достатъчно добре.
А кой трябва да е политически решаващ фактор в страната! И къде са се учили днешните ни "демократи" на демокрация, след като са били част от дресираните маймуни в цирка, наречен "България". Ако попитам къде и кога се е учил Иван Костов на демокрация, сигурно ще се запецне, но ще ми отговори. Сигурно ще се запецнат, но ще измънкат някакъв "смислен"отговор и другите, но тогава следва въпроса "А защо, когато сте били убедени демократи, по времето на комунизма не хванахте гората, както го направиха Горяните след вашия ден девети?
Бойко като смахнат повтаря "Сидеров - Атака!" Кунева и тя се присъедини. Е, ще се махне Сидеров, и какво ще се оправи в политическия ни живот. На негово място ще дойде друг Сидеров, защото политиката ни е изцяло от едни малки и жалки сидеровци, които са се превърнали на слуги на много господари.
Не  АТАКА и Волен Сидеров са виновни. Виновна е превърналата се в блато политическа система, която твори само и единствено малки и немощни фюрери, като Сидеров, Борисов, Костов... Защото у нас всеки политик е с мания за величие. Защото у нас всеки политик е един Наполеон.





Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: kabuli
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2276764
Постинги: 2858
Коментари: 1765
Гласове: 2158
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930