Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.09.2013 20:48 - Опит за анализ
Автор: kabuli Категория: Лични дневници   
Прочетен: 476 Коментари: 1 Гласове:
0



  Информационна агенция
    FOCUS

 Брюксел. За интегрирането на ромите са отпуснати 50 милиарда евро, които все още не са използвани. Това заяви еврокомисарят за правосъдието Вивиан Рединг.
На разположение има 50 милиарда евро, които не са използвани. Ситуацията е оставена да се влоши до непоносимост, а никой не прави нищо за интеграцията. Ние сме поставили парите на масата. Те могат да послужат на кметовете, а виждам, че парите не са използвани”, заяви Рединг.
Относно членството на България и Румъния в Шенген, тя припомни, че „страните членки единодушно трябва да решат дали тези страни да влязат в Шенгенското пространство”.
„Комисията осигури подготвителната работа. Сега топката е в полето на националните правителства. Нека поемат своята отговорност”, добави Рединг.

Европа е пред прага на своето самоунищожаване, на етнически принцип. Разбира се че този процес ще продължи с десетилетия. Но ако самовлюбената до простотия Европа не се събуди от своя нарцистичен сън, без помощта на Принца, който я целува в ковчега, което се случва САМО в приказките за наивни политици, то аз виждам след няколко десетилетия Европа да започне нови кръстоносни походи за отстояване на християнството. Да, нови Кръстоносни походи, които НЯМА да са в Светите места, а у нас, тук, в Европа. Защото континента е фрашкан с пълчища араби от Северна Африка - предимно във Франция - южноамериканци - от бившите холандски, френски, испански и английски колонии, които са със статут на граждани на Европа, но много далеч от европейските критерии за социална култура и обществено поведение.

Е, питам аз, кой ще спечели на своя страна неинтегрираните роми на днешна Европа? Отговорът се знае: Тези, които успеят да ги излъжат най-добре.

В България имаме очеваден пример за това с помаците, които са от исторически "излъганата" част на българския народ. Та, ето тези помаци днес искат управленчески постове в държавата. Не че ги нямат! Знайно е кои са от помашкия етнос във властта. Лошо няма! Лошото почва от факта, че протурската партия ДПС стои зад тези искания. А Ахмед Доган го е доказал, че е Великия комбинатор в българската политика.

Най-уязвим ще е Балканския полуостров, където изповядващите исляма са един доста голям процент от общото население - включително и цигани.

Та можем да си направим изводите кои ще са най-потърпевши от неглижирането на ромския въпрос, днес и сега.





Гласувай:
0


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. kabuli - Жалко, много жалко!
26.09.2013 15:46
Очаквах мнения по това, което съм написал. Така ли един циганин, един българин, един помак, един мюсюлманин няма мнение! Защото много по-добре можем да си начешем езиците по това, което не ни впряга мисловната дейност, но е зрелищно - силиконови устни, силиконови прашки, силиконови мускули, силиконови мозъци... Силиконов свят на Алиса в страната на силиконовата простотия.
Преди време бях писал за убийствените лихви и заробващите банкови договори, които погребват - в буквалния смисъл - хора и съдби. Хора останали без нищо, освен с мисълта си да се самоубият или да убият.
Помните обира в банката със заложниците. Е, сега има убит банков чиновник! За отказан заем по одобрен негов проект! Смъртта на жената е факт, осъдителната присъда на убиеца ще стане факт, но никога няма да ни са ясни причините за убийството й. Какво от това, че извършителят на престъпрението щял да каже НЕГОВАТА истина, която ще е различна от ТЯХНАТА истина.
Банките са най-могъщият законов начин за тотален натиск върху световното население.

ПРИТЧА

Господ създал света за шест дни.
Първият ден създал водата и си починал.
Вторият ден създал земята и си починал.
Третият ден създал дърветата и растенията, и си починал.
Четвъртият ден създал създал евреите и за да не скучаят създал и арменците
Петият ден създал парите и си починал.
Шестият ден създал банките и от тогава насам никой не си почива, а най-много работят евреите и Хампарцумян.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: kabuli
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2278076
Постинги: 2858
Коментари: 1765
Гласове: 2158
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930