Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.07.2013 09:15 - Народното събрание и народната ракия
Автор: kabuli Категория: Лични дневници   
Прочетен: 438 Коментари: 0 Гласове:
1



Сега е сезона на ракията. Българинът без ракия е като без онази си работа на сватба. Той не може без нея! Тя е неотменима част от живота му! Обере кайсията, одруса сливата и бегом към казана. Казанът е онова свещено място, където той с трепет очаква да се роди истината, течаща като елексир от чучура. Казанът е като Народното събрание за народния избраник. Там той се чувства като властелин и посветен. Там се усеща, че българинът  разбира от всичко - футбол, политика и най-вече секс. Там той с неземно блаженство се потапя във футбола, политиката и секса. И сам за себе си с голямо учуване открива колко голям, но неоценен специалист е той във футбола и в политиката. За секса въобще няма какво да се съмнява. Я колко булки е "ошетъл" - в командировка, в службата или където му е паднала сгодата. Ех, какъв балкански Марко е българина! Особено когато е на пет ракии!
Да, ето, че пак до основния двигател на живота български се върнахме - ракията.
А между казана за варене на ракия и между народното ни събрание приликата е много голяма. Те са като скачени съдовеПълниш казана за варене на ракия с качествен плод и от него като от извор на живота потича онази трепетно очаквана вълшебна жълтеникава струйка. А ако плодът е изгнил, спаружен и боклучав - довиждане футбол, политика и секс.
Та ако напълним казана за правене на политика - наречен Народно събрание - с качествени кайсии и сливи, от него ще потече качествена политика. Да, ама в този казан май все едни изгнили сливи и смачкани кайсии се варят. Тя затова и политиката ни една от пърцуца бетер - жива отрова. Ами как няма да е! То, в тази държава, май все некачествени берачи останаха, а и кайсиите и сливите едни кайсии и сливи! Да, ама  какви тикви само!
Ха наздраве! Издухахме и поляците!
А бе, те тези наши момчета, дето бият наред, дали пият ракия?




Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: kabuli
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2261200
Постинги: 2858
Коментари: 1765
Гласове: 2158
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031