Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.06.2013 20:56 - "Грешка" ли е назначаването на Пеевски?
Автор: kabuli Категория: Лични дневници   
Прочетен: 536 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
В политиката няма нищо "случайно", както и в живота, поради простата причина, че "случайно", като обяснима възможност, няма и не съществува. "Случайността" е пресичането на движението на две тела в пространството от което следват добри или лоши последици. И така, номинацията на Делян Пеевски въобще не е "случайно", а най-малкото може да се нарече "грешка" - както я нарече Орешарски. Грешки в политиката също не съществуват. Когато от едно политическо решение възникнат основателни пречки за неговото осъществяване, то автоматически се прехвърля в графата "грешка", като се принизява до нивото на ежедневното възприятие на хората, очаквайки да бъде прието като такова. Та и политиците нали са хора като останалите! Защо и те да не грешат! "Да, ама не!" - както обича да казва Големия Бай Петко Бочаров - защото "грешката" винаги е вярна. Защо
Пеевски ли? Та този добре охранен и отгледан в специалния кувьоз на майка си коледен шопар е идеалната връзка на мафията с властта, която чрез него е мечтала да сложи окончателно ръка - най-после - на държавата.
ТОЗИ, КОЙТО ДЪРЖИ ИНФОРМАЦИЯТА, ВЛАДЕЕ СИТУАЦИЯТА
. И за да няма принудително напуснали пределите на изградения за собствено ползване рай от мафиотите, като разни братя и депутатски семейства, то Пеевски е този "наш" човек, който... Е, знае се какво. Да, ама не! И това НЕ отново излезе на площадите и ще бъде там, докато политическите продажници и родоотстъпници не разберат простата истина, че българският народ се научи да отстоява правата си подобно на гръцкия, турския и на всеки друг, на когото те са под заплаха.
Днес ние се сблъскваме с един факт в историята, когато един народ налага "вето" на мислите и желанията на своите управляващи и ги подчинява на собствените си идеи и възгледи.
Да живее народа на България!



Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: kabuli
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2278043
Постинги: 2858
Коментари: 1765
Гласове: 2158
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930