Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.02.2013 16:00 - С_келета в гардероба
Автор: kabuli Категория: Лични дневници   
Прочетен: 943 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 24.02.2013 17:51

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
ЦВЕТЕЛИНА БОРИСЛАВОВА ИСКАЛА ДЯЛ ОТ „ЧЕЗ”, ПРЕГОВОРИТЕ ВОДЕНИ В ПАРИЖ - radar.bg - 21.02.2013
Още миналата година бившата приятелка на Бойко Борисов – Цветелина Бориславова е искала да закупи дял от енерго-компанията ЧЕЗ, разкри АФЕРА. Разговорите с нея са водени в Париж, там са били водени и преговори, но те са се провалили в ущърб на Цветелина Бориславова. Това обяснява и вторачването на бившето правителството единствено в ЧЕЗ от енерго-разпределителните дружества. Както и обяснява и нареждането към медиите, слуги на правителството на ГЕРБ, да бият единствено по ЧЕЗ, „нехайно” забравяйки другите ЕРП-та.

Борисов умее да си отмъщава като не му се получи сделката.

С фокусираната атака единствено срещу ЧЕЗ Борисов, за сметка на собствената си отговорност като държавник за контрола върху ДКЕВР, Борисов едновременно си отмъщава за „каръка” на Цветелина, мобилизира гербаджийския си електорат, че видите ли нещо правеше да се разкрият зулумите на ЕРП-тата/ в последната минута на управлението си обаче/, дискредитира протестите и се изкара  жертва на жертвите след като издъни бюджета.

Как се правят събиранията на ЧЕЗ от порядъка на около 90 милиона на месец и как аванта не се пуска на никой по заръка на Главния, очаквайте в АФЕРА.

Тази разкрита афера от "Афера" и слуха, че ЕНЕРГО-ПРО е собственост на ТИМ хвърлят светлина върху на пръв поглед ненормалното държание на Б. Б. Единственото спасение от самия себе си е да подаде ненадейна оставка, за да се спре по-нататъшното развитие на събитията, свързани с ЧЕЗ и отнемането на лиценза й. Исканията на протестиращите "пораснаха" до цялостната политика на продажното управление на храбрия Оловен войник. За да се отнеме лиценза на ЧЕЗ е необходимо да се преровят всички приходно-разходни документи; всички договори и клаузите по тях и прочие още документи. Синдиците щяха да попаднат и на тази информация и на редици други прелюбопитни истини и факти, които щяха да вкарат напълно във фризер полтика Борисов. И той хвърля оставката си, правейки се на мъченик, тъй като не искал кръв по асфалта, който той бил положил.
Бойко, мъченико на самия себе си, точно в деня на оставката ти един свестен млад варненец се самозапали пред община Варна пред очите на десетки граждани. Изгоря пред погледа на идиотизираната ни политика и смахнатите й изпълнители.

Не трябва да вярваме на тази покварена и аморална шайка от псевдо политици, които със сигурност ще окървавят България до изборите!

Да живее народа на България!






Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: kabuli
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2278000
Постинги: 2858
Коментари: 1765
Гласове: 2158
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930