Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.02.2013 09:04 - Парадоксите на словесния идиотизъм
Автор: kabuli Категория: Лични дневници   
Прочетен: 412 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 10.02.2013 09:43



image




Зад днешния протест стои сянката на БСП! ГЕРБ видя в темата за майчинството инструмент за политическа пропаганда

Светлана Ангелова, заместник-председател на парламентарната комисия по труда и социална политика и депутат от ГЕРБ:
"За нас е ясно, и това трябва да разберат всички, че зад днешния протест стои сянката на БСП. Бюджетната процедура е приключила и няма как да се увеличат парите за отглеждане на дете между една и две години. Няма как и с какви средства да се увеличат детските добавки от 35 на 50 лева, което предлага БСП.
Трябва да се съобразим с европейската практика да харчим толкова, колкото изкарваме. Инак ще изпаднем в дефицит и ще последваме сценария в Гърция, Ирландия, Испания и Португалия".


Да си умен, иска се акъл. Да се изказваш умно и обосновано, иска се и житейски опит. За разлика от "обоснованите предположения", за които простотията е най-важна.
Когато става въпрос за онази част от населението, която произвежда народа на държавата, нещата не се свеждат само до шаблонни, нищо не значещи и изпразнени от смисъл дрънканици.

От години се говори за изчезването на българският народ. За една смразяваща здравия разум депопулация, която е превърнала и превръща страната ни в обезлюдена пустиня.

От години различни фактори и структури плашат народа с предстоящата и неизбежна "циганизация" на България. Е, обаче защо тези радетели на "чистотата" на българския народ не се хванат ръка за ръка и да протестират срещу мракобесническата политика на българските управляващи срещу нацията?

Да си умен, се иска акъл. Да си словесен идиот, акъл не ти трябва. Трябва ти само едно "обосновано предположение" като "...не трябва да се допуска финансовите стимули в една държава да бъдат в основата на раждаемостта".

Дъщеря ми живее и работи в Белгия от години. За детето си - родено в България и български гражданин - получава около 100 - 120 евро "детски".

Ангелова, Ангелова, къде си, ма? Ми те тази държава Белгия да не е по-проста от тази държава България, че е допуснала финансови стимули за деца? Даже и за тези, дет ни са нейни! Ей, Ангерова, ма вий от ГЕРБ първо на КОНкурс по прустутия ли са ивявати, чи тугава ставати бойковисти?

Да си умен, се иска акъл.
Да си гербаджия - може и без акъл.

На въпрос защо предварително не са били отделени пари за майките, за сметка на други сектори, Ангелова обясни,
че не трябва да се противопоставя една социална група на друга, защото пари в държавата няма и не може да се удовлетворят желанията на всички.
Ето, на тази последна изцепка не й е нужен коментар.

А инак от сега нататака в държавата и гущер да пръдне ще е виновно БСП, ДПС, ДСБ, Атака, Кунева, ведно с папуасите от Нова Гвинея.
От сега нататака след всяка изцепка от партията на малоумниците ще се чуват кански викове "Кой ми сра у гащите?"

 



Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: kabuli
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2265620
Постинги: 2858
Коментари: 1765
Гласове: 2158
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930