Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.01.2013 12:56 - Защо?
Автор: kabuli Категория: Лични дневници   
Прочетен: 371 Коментари: 0 Гласове:
0



На всякъде едно и също: ДПС лепна срам на България!
Що за само обида? Аз въобще не мисля, че дивотията на наследствените агенти от тяхната партия трябва да рефлектира върху нас - като народ и като държава. Когато ТЕ преди години направиха няколко истински атентата, това означаваше ли, че всички турци в България са атентатори? След атентата в Бургас трябва ли народът да се възприема като съучастник в него? От ясно по-ясно е, че този "атентат" си е чиста бутафория. Нито атентаторът - атентатор,нито пищова му - пищов. Целта е ясна - сплашване на оредяващата публика в театъра на ДПС. Та като споменах "театър" трябва ли зрителите да се чувстват виновни за слабата игра на сцената от пишман актьорите? Особено на видиотяващия ни до крайна фаза главен герой и неговия посочен за заместник?
Но както винаги, при Ахмед Доган нещата НЕ СА такива, каквито ни ги поднася. Трябва да мине време, за да се разбере КОМУ бе нужен този фарс. Питам се, дали силите, които го държат на конци не са му показали вратата. И за да им отмъсти, си спретва един автоатентат, за да им покаже, че ТОЙ може всичко и е като змията, който хапе най-много, когато умира. И си мисля, че е така, защото той винаги се е държал като несменяемо живо божество. Може ли самозабравил се в своя цинизъм политик, който ни заяви, че ако иска може и космическа ракета да си купи, да се оттегли самоволно? Не, нали! Защото по тази логика би трябвало и Иван костов отдавна да ни е казал "Довиждане!" В голямата политика може да се влезе неусетно, но неусетно никога не може да се излезе, освен ако съвестта е чиста, а 20 лева са си 20 при влизане и при излизане. Да, ама при нашата действителност това граничи с фантазия.
Та за опиканите си крачоли да си му мислят параноиците от ДПС. Защо ние трябва да се червим и срамим заради тях?
А дали ще съществуват и занапред в този си страшно ненормален формат, на този въпрос трябва да отговорят хората на изборите през лятото.




Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: kabuli
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2261009
Постинги: 2858
Коментари: 1765
Гласове: 2158
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031