Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.11.2012 19:50 - Кой е "срящата красавица"?
Автор: kabuli Категория: Лични дневници   
Прочетен: 549 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 21.11.2012 13:39


Има едно много рядко срещано заболяване - Синдрома на Клайн-Ливайн. Боледуващите от тази болест изпадат в периоди на дълго спане, което може да продължи с месеци. Болестта се нарича още "Синдрома на спящата красавица".

Дянков отново е превишил с дозата за оптимизъм. Народ, държава и свят повече от три години наблюдават неговото пристрастяване, но докато на света не му пука, то на народа така му е "пукнало", че не знае къде да се дяне от дянковата болест.
След поредното предозиране нашият финансов гений каза:
Българите не смятат, че живеят по-добре, но данните го показват. Ето, значи целият български народ - без онази шайка от червеногушки, която никога не спи - е проспал героичните напъни на С. Дянков за по-добър живот, ами даже не е забелязал и прекрасните данни, дето го показват. Ами да! Те, данните и Дянков не ги е видял нито по бензиностанциите, нито по магазините, нито във фишовете за работната заплата! Значи прекалява с дозите си. А прекаляването с дозите за оптимизъм, води до пристрастяване към оптимистичните лъжи за по-добър живот. Дали не са го награбили и халюцинациите?

Миг преди да хванат крадеца с откраднатия от него телевизор, той взел, че го хвърлил в казана за боклук.
- Кво правиш тук, бе? - попитал полицая.
- Ааа, старши, като си минавах, намерих този тиливизор и си реках, що да го оставам в казана за боклк - отговорил крадеца.

Та от кой казан за политически боклук е изкарал Дянков тези данни, при положение, че има информация догодина армията на отчаяните да нарастне с още 200 000.

Най-големият проблем в България, с който трябва да се борим, е безработицата, смята вицепремиерът
Сега съвсем сериозно питам това щастливо мушмороче, родено със златна лъжичка в устата, как така хем народът живее по-добре, хем безработицата го мори, като въшките на фронта. Как така този най-голям проблем на страната се вписва в данните за българския рай.
Като казах "български рай", си мисля, че осъдените на вечни мъки в Ада първо ги настаняват в условията на "българския рай", изграден от шайката червеногушки.

А народът наистина боледува от болестта на "спящата красавица". Да ама принцът се е преквалифицирал и отдавна е преминал в редиците на червеногушките. Той съвсем не иска да буди красавицата от дълбокия сън, защото като спяща сексуалните му фантазии се развихрят с пълна сила и придобиват пълен размах.
Та вече 23 години ей такива принцове ни клатуркат във вечно спящото ни състояние.
А на въпроса дали на ухото или на пръста му е хубаво, нашите политици имат еднозначен отговор: На нас!




Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: kabuli
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2261107
Постинги: 2858
Коментари: 1765
Гласове: 2158
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031