Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.09.2012 19:04 - Сбърканост
Автор: kabuli Категория: Лични дневници   
Прочетен: 781 Коментари: 2 Гласове:
0



Един, който рисувал* икони, взел че гръмнал почти от упор младеж.  Майната му на младежа! Той бил "пълен боклук". И майка му е "боклук!" А баща му! Оле, Боже! Той пък е алкохолик!
А този, дето рисувал икони, бил мноооооооооооого свестен човек. Божа кравичка! Един такъв тих, кротичък - направо светец! Нали икони рисува! То не може несвестен човек да рисува Бога и Майка Му! Защото трябва не само талант, а и божие смирение, и доброта, а и обич към хората също трябва. Е, този, дето рисувал божието ги притежавал всичките тези добродетели. Само дето мразел "боклуците". И котките също мразел. Толкова много ги мразел, че е изпострерял около 100 от тях - според комшиите на "добрия" човечец.. И за да се бори против злото и с "боклуците", имал цял арсенал от оръжие в къщата си. Интересно! Как е съчетавал "добрия" човечец оръжие и икони на едно място!
И нали и всички ние също сме за доброто, взехме, че оревахме орталъка в защита на "добрия" човек. С хиляди се подписахме, че добрият старец е невинен и как тъй ще лежи в затвора ведно с другите "боклуци". Той е болнав и може да умре там! Язък! Кой ще рисува Бога тогава?
Ами младежа, който отдавна е изгнил в земята? Какъв младеж, бе! - провиква се Кошлуков. Той веднага е пратил молба до Президента, който от добро сърце, да вземе да помилва рисувача на икони.
И се вдигна една врява! И започна един маратон по вестници, телевизии и политици! половината държава зарони сълзи в защита на хладнокръвния и видиотен до извратеност убиец. И никой не попита как се чувства майката, която го е родила с обич и надежда. И никой не се заинтересува как се чувстват близките и роднините на момчето. Никой, защото ние априори отхвърляме от обществото наркоманите, алкохолиците, гейовете, евреите, турците, арабите... А да не говорим за циганите! Каква сапунена фабрика можем да открием само! "Матриал" има! Разстреляни котки, премазани, отровени и също така разстреляни кучета. И цигани! Колкото си щеш!
И тези, дето са с "будната" съвест така не се и запитаха къде е била Държавата, която е в основата на разпространението на дрогата, амфетамините, контрабандните цигари...
И никой не се замисли над новините за убийците полицаи, дето разстреляли любовничките си.
Сещам се за интервюто на Големия наш писател Александър Томов, който в едно свое пространно интервю казва нещата в прав текст - народ сме с робско мислене.
Ама след сто и кусур години от Освобождението все същите ли сме си!

* - умишлено не употребявам името на социопата, нито "иконописец".


P.S.
Очаквам да ме "изпострелят", като мишена на стрелбище.




Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. krassko - Не е прав да убива,
22.09.2012 19:16

Не е редно и да му отсече ръката, но е могъл поне да я счупи, за да го накара да помисли добре ли е да се краде докато носи гипса.
цитирай
2. kabuli - Не защитавам
22.09.2012 19:48
по никакъв начин нито лъжата, нито кражбата, но не трябва ли да се замислим над простичкия факт, че май държавата сама поддържа едно критично ниво на този род престъпления, касаещи личната собственост на хората. Те най-много ни дразнят
и са най-очевадни. Докато скачаме и викаме, а също така и разстрелваме този род престъпници, то кораби на българи разнасят нагоре-надолу с тонове дрога. Същата тази дрога, която я употребяват загубените за родителите си и обществото млади хора, които биват разстрелвани - в "името на реда и закона", който бива смачкван именно от тези, които го сътворяват.
Ние сме ненормална и аморална държава, приятелю.
Докато ни управляват престъпници, то няма начин иконописци да не разстрелват нещастници, като убитото от Опиц момче.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: kabuli
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2277559
Постинги: 2858
Коментари: 1765
Гласове: 2158
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930