Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.07.2012 17:09 - Вечна пролет
Автор: kabuli Категория: Лични дневници   
Прочетен: 683 Коментари: 0 Гласове:
2



В скоро време се очаква на земята да настане вечна пролет. Една такава, прекрасна, мила и демократична пролет, която със сигурност ще измете на бунището на историята всички месеци. Да му мисли МАЙ, който се готвеше да изхвърли СЕПТЕМВРИ. Нали се сещате, че СЕПТЕМВРИ щял да бъде МАЙ. Или май че щял да бъде май.
Метеоролозите ще си отдъхнат за винаги. А Минчо Празников направо ще грейне като улична лампа,  в тъмна снежна и студена нощ.


Излиза дежурният синптик и с щастлива усмивка на лице започва:
- Добър вечер, драги телевизионни зрители! Синоптиците на Джорд Буш - Старши и Младши ни увериха, че ТЯХНАТА пролет никога няма да свърши. Ние, българските синоптици, начело с Бойко Борисов и Джеймс Уорлик ви уверяваме, че заставаме твърдо зад американските синоптици.
Като вземем предвид началото на пролетизацията в Ирак, заложена от Баща и Син президенти; като отчетем факта, че братския иракски народ по цял ден пее, играе и хвърля гьобеци от радост, че са утрепали техния си Дядо мраз, който ги държеше във фризера на историята, ние не можем да не отдадем заслуженото на стотиците хиляди американски служители към Службата на Американския модел на Пролетта. Та всеки ден пред очите ни те изстрелват хиляди цветчета по щастливите жители на страната! А какво щастие е да се наблюдава как падат бомби с цвета на цъфнали японски череши!
Въодушевени от това постижение на американската синоптична служба, либийците веднага поискаха и при тях да е вечна пролет. И те си утрепаха техния Дядо мраз и в една безкрайна радост все още продължават да се гърмят на поразия.
Последваха Мароко, Египет, Йемен. Все братски американски - и наши - приятели.
Наред е Сирия. Техният Дядо мраз хич не е съгласен с идването на пролетта, по американски модел, ама няма къде да отиде. Щом не е с братския американски народ е и против нас!
Ние, българските синоптици, силно вярваме, че служителите от Сирийската свободна служба за налагане на американския модел на пролетта - наречени за кратко БУНТОВНИЦИ - ще се спавят.
Но сме длъжни да отбележим, че иранците се опъват като магарета на лед и хич не могат да разберат, че американо-еврейския модел на вечната пролет чука над тях. Еврейте, които са силно загрижени за съдбата на иранския народ, сън не спат, само и само... А бе, май не стана ли дълго въведението?
Та утре се очаква пролетно увеличение на безработицата, тока, водата, телефона и прочие дребни услуги, като транспорт и парно отопление. Ние сме благодарни на г-н Дянков за пролетното тригодишно замръзване на работните ни заплати. Ами че какво толкова може да се прави с излишните пари, които и сега ни остават! През зимата - пардон - през януарската пролет, се очаква и повишение на смъртността и самоубийствата. Това ще спомогне за отърваване от излишните провокативно настроени личности , които са противници на американския модел за налагане на вечната пролет, от която така сме цъфнали и вързали, че след бойковия батак ще е нужна цяла армия от херкулесовци, за да се изчисти огромната кочина след тях.

А сега - реклама!





Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: kabuli
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2276429
Постинги: 2858
Коментари: 1765
Гласове: 2158
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930