Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.07.2012 01:32 - На БСП всички са им виновни
Автор: kabuli Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1516 Коментари: 2 Гласове:
2

Последна промяна: 29.07.2012 07:53

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Стандарт - неделя, 29 юли 2012

image
                          

Учудвам се, че на БСП все някой трябва да й е виновен за нещо, дори и в деня, в който са се събрали да почетат годишнината от създаването си. Учудвам се, защото тази партия всячески се стреми да припише на политическите си опоненти неща, които са й до болка присъщи. Хубаво е в деня, в който са се събрали да почетат годишнината си, да си припомнят, че тази партия има в историята си атентати като "Св. Неделя" и "Арабаконак". Тази партия пращаше хора в лагери и произнасяше и провеждаше заседания на Народния съд след изпълнението на присъдите. В по-ново време тази партия обещаваше щедро "сполука за България", в резултат на което докара Лукановата и Виденовата зима. Препоръчвам им, докато са се събрали на Бузлуджа, да си погледнат "чинията", за която преди една година се молеха. Да видят какво са успели да направят с нея за тази една година и тогава изводите ще си ги направят сами.

Сега да се смеем ли или да плачем след този словесен Кохинор на брилянтния ни министър-председател. Ние ли помним като маймуните - по три минути - или той наистина е изперкал. Не беше ли същия този чирак на мутрите главен секретар на МВР в едно правителство, което се возеше в пребоядисания от червено в царско жълто вагон на властта? Не беше ли този същия измислен генерал пазач на Главния шеф на тази партия, която ги е вършила тези атентати и исторически и политически извращения? Не е ли той дете на милиционер, който прилагаше на практика античовешките възгледи на същата тази партия, чийто партиен билет и до сега му е тъй свиден на сърцето? И не са ли всички негови министри все от котилото на тази терористична червена напаст?
Бойко никога не е бил на Ти с политиката, защото ТОЙ не е политик. Бойко е мутра в политиката и чрез своя стил на говорене и поведение се стреми да лови риба в мътни води. Е, да, ама хората не са маймуни и помнят. И ми се струва, че ще гласуват именно за тази партия, на която той също е бил член.

А ако направим малка корекция в текста, същността му няма да се загуби, макар че ще бъдат подменени три букви с други четири: "Учудвам се, че на ГЕРБ все някой трябва да му е виновен..."

На коя ли ГЕРБерска Бузлуджа ще се катерят от догодина "активните" членове на тази групировка, за да поднасят цветя и полагат венци пред паметниците на Борисов и Цветанов.
Какъв ли плач ще го тресе побеснелият им пудел Яне.
А ако догодина БСП вземе властта, не че в България нещата ще цъфнат и вържат с такива "политици" като Гоце, двамата Руменовци, синчето на Добрев и на стоткиците други партийнии апаратчици, но въпреки това ми се струва, че поне няма да изглеждаме толкова идиотски с тези министри, изкарани от ръкава на политическия "магьосник" Бат Бойко.





                                
                  



Гласувай:
2



1. zaw12929 - ПРЕКРАСНО Е, ЧЕ НА пък Г Е Р Б Е ВИНОВНА ...
29.07.2012 11:15
ПРЕКРАСНО Е, ЧЕ НА пък Г Е Р Б Е ВИНОВНА Б С П ИЛИ тРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ.
БРАВО, МЪДРЕЦО! Схващаш нали??!!
УМНИЯТ ВИНАГИ ЩЕ СЕ СПРАВИ С ПОЛОЖЕНИЕ, КОЕТО М Ъ Д Р И Я Т НЯМА ДА ДОПУСНЕ!
цитирай
2. murmashka - На БСП всички
29.07.2012 21:33
Интересно как човек на когото ВИНАГИ и ВСИЧКИ са му виновни за всичко което не прави се опитва да говори и обвинява други в това в което той не е чист?
Иска ми се да попитам някой някога да е чувал Бойко да си признае някаква вина или грешка?
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: kabuli
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2277453
Постинги: 2858
Коментари: 1765
Гласове: 2158
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930