Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.05.2012 19:18 - Не се учудвам! Защо ли?
Автор: kabuli Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1067 Коментари: 2 Гласове:
2

Последна промяна: 11.05.2012 19:18


image

Ганчев-баща изплува много сух от "Захар"-та И така, от дни и месеци пресата - червена, зелена, пембяна и жълта - ни залива с подобна "геройска" новина, от която научаваме за поредното изпълнение на хората от ОНЯ МИТИЧЕН СПИСЪК НА СТОТЕ ФАМИЛИИ, които са богопомазани от байтошово време, та до края на света. Защото името на Гриша Ганчев фигурира в него.
От коментарите човек може да си направи извод за силата на "народната любов" към продължаващото явно бандитското държавно управление не само от ГЕРБ, а от всички онези галеници на скритата мафиотизирана власт на "старите кримки". Големите обещания на Генерала, че ще смаже главата на мафията не се състояха, поради простата причина, че върхушката около него е част от тази мафия, включително и самия той.

Та ако си представим хипотетично, че догодина, в деня на изборите отидем, с който и да е вестник в ръка до урните за гласуване, с подобни новини, ей Богу, има възможност Гражданите за Европейското Развитие на България да бъдат отвяни от политическото цунами на електората.

Какво ли ще направят факирите от ГЕРБ, за да са сигурни, че няма да ги последва съдбата на Симеон, все още не може да се каже, но ми се струва че нищо. Нищо, защото ИЗБОРИТЕ ПАК ЩЕ БЪДАТ ФАЛШИФИЦИРАНИ ТОТАЛНО, както отминалите.

И ние ще продължим да попиваме като попивателни новините за геройските изцепки за стотици милиони на героите на прехода, които са като онзи митичен египетски феникс, дето закон не го лови.






Гласувай:
2



1. анонимен - И какъв е изводът, тогава?А, Кабулоне?
19.05.2012 10:20
Иди в циганската махла, ако не живееш в нея, а сред българи, и попитай колко ще ти дадат новите, дето се готвят да сменят сегашните, че да знаеш ЗАЩО изобщо ходиш да гласуваш!
цитирай
2. samvoin - Иди в циганската махла, ако не жи...
26.05.2012 16:50
анонимен написа:
Иди в циганската махла, ако не живееш в нея, а сред българи, и попитай колко ще ти дадат новите, дето се готвят да сменят сегашните, че да знаеш ЗАЩО изобщо ходиш да гласуваш!
То най - страшното е, че при тая последната власт, не само в циганските махали се наблюдава продаване и купуване на вот, съвест и партийна принадлежност и не само сред нискообразованата част от населението на България, ми напротив.
В моя град например, сред все повече висшисти и доказали се експерти, подкрепата за кандидата на ГЕРБ и членството в ГЕРБ, е единствения билет за намиране на работа.
Цели училища, предприятия, цехове, директори, собственици, началници се продадоха на ГЕРБ и станаха членове и активисти, преди да са взели централната власт още.
Знаеха явно, по номенклатурна и медийна линия, кой ще е следващия и как ще гази като танк.
Навреме усетиха, накъде "дуй ветъра", така както и по време на "Перестройката" и "началото на демократичния преход", не можаха бившите комуняги - номенклатурчици.
И въпреки това, ГЕРБ взе властта тук с тотална фалшификация, макар че купи цели "опозиционни" до момента партии - от ляво, та чак до "крайно дясно".
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: kabuli
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2261078
Постинги: 2858
Коментари: 1765
Гласове: 2158
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031