Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.09.2011 10:50 - "Цар" Киро погреба държавата
Автор: kabuli Категория: Лични дневници   
Прочетен: 736 Коментари: 2 Гласове:
2

Последна промяна: 27.09.2011 10:50


Един явен престъпник, който от години доказва превъзходството на парите над разума и държавността, е в състояние да докара страната до ръба на междуетническа война. Един продукт на подкупността и корупцията е закачил черепите на стотици продажни държавни чиновници на оградата на палата си. И тъкмо алчността на тези държавни мъже - от най-висшите слоеве на управлението на страната - е в основата на това, което се случи в Катуница. Погромите, които никой нормален човек в нормално време не може да оправдае, извършени над една от многото му къщи, е логичния завършек на конфликта, тлеещ от десетки години. Не ви ли направи впечатление, че подпалената къща е предварително изпразнена от мебели и хора? Кой е предупредил престъпника и как се е изнесъл на бърза ръка в "неизвестна посока" за сега е все още тайна, но ми се струва, че това е направено от неговите "копои" във властта. Дирижираното бездействие на полицията, оставила да бъде подпалена точно определената къща има смисъл и той е изливане на яростта и омразата на хората върху точно определен обект. Заканите на видиотения цигански бос и на неговата фамилия, че ще изколят и избесят населението на Катуница е тръгнало да се осъществява, защото смъртта на младежа въобще не е случайна. Както не е случаен и парада на колите му в близост до дома на пострадалото момче.
Идиотите - от рода на Рашкови няма да свършат и след този трагичен случай. Тях ги има и ще ги има, защото са на всеки километър - както се казваше в един много популярен български филм, отразяващ идването на власт на идиотите. Идиотизмът не е циганска болест. Идиотизмът е всеобща и бързо заразяваща болест. Тя замъглява съзнанието и затъпява чувствата за взимане на правилни преценки на явленията. Но точно тук се крие магията на идиотизма, който преминава в един много особен вид политика, при която липсва разум. Но пък е капсулата в детонатора, който взривява етническия мир.
Сметките на двамата кандидат-президенти от националистичните партии едва ли ще дадат положителен баланс в графата "гласувал "ЗА" на 23 октомври. Защото положителна политика с омраза не се прави. Защото Държавата роди "цар" Киро. Защото Държавата ражда всеки ден по един "цар" Киро, който й е необходим. Защото на продажните нейни чиновници е нужен "цар" Киро, който да им плаща месечните харчове, възлизащи на десетки хиляди левове. Само с една заплата не се живее, нали?
Какво ли са си говорили всичките онези най-висши държавни мъже и жени, отивали на краката на самозабравилия се в арогантността си "цар"? Ами НИЩО, което да е в полза на циганите. А нали е техен "цар"! Да, ама не! Всяка коза, за своя крак! И там, при него, толкова кози крака са обували златни пантофи, че може и чет да нямат.
Цар" Киро уби държавата, доказвайки нейната десетилетна слабост. Слабост, която роди и ражда всичките тези самозабравили са се "бизнесмени", живеещи бандитския си охолен живот на гърба и на българина, и на турчина, и на циганина, и на копанарина, и на всеки един, който все още се има за български гражданин; който все още очаква ТЯ да изтъска крилата си и да се извиси като феникс над изпепеленото ни чувство за принадлежност към един народ и една нация - българският народ и българската нация.
Само дето не можах да разбера какво са виновни всички онези цигани из цяла България, че бяха заплашвани с нападения и линчувания по домовете си. Само дето не ми стана ясно от коя партия са организаторите на тези нападения.
Ако в държавата ни започне да намирисва на зараждащ се фашизъм и ако етническата омраза все повече и повече се задълбочава, то нищо, ама нищо хубаво не ги очаква десетките поколения занапред.



Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

1. boristodorov56 - За всичко у нас са виновни комун.онанистите. Сега кротичко си мълчат и чакат Тъпака да направи грешка.
27.09.2011 11:35
Не, не е погребал Киро Царя държавата - той е следствието от жертвоприношението, което комун.онанистите направиха с българите като ги ограбиха.
цитирай
2. анонимен - Бавно,
29.09.2011 19:40
но сигурно се връщаме в мрачните годините на Средновековието, когато Човекът е играел ролята на жертвен агнец, поднесен пред олтара на Идиотизма. Европа е в началото на изчерпването на идейните си ресурси, като място за по-нататъшно усъвършенстване на човека. Агресията взема връх над нормалните човешки отношения. 2033 г. е съвсем близо и родените сега е възможно да изпитат ужасите на възраждането на събитията, идентични с раждането на хитлеризма и комунизма. Теорията за повтаряемост на идентични събития във времето може да се приложи на практика, подхранена от необяснимата алчност и арогантност на богатите. А Кирил Рашков отпуши бутилката на духовете и даде начало на парада на Омразата. Бог да ни е на помощ!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: kabuli
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2276902
Постинги: 2858
Коментари: 1765
Гласове: 2158
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930