Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.09.2011 22:40 - В БСП: Отношенията ни с Русия ни правят по-силни!
Автор: kabuli Категория: Лични дневници   
Прочетен: 443 Коментари: 0 Гласове:
2



"Стара любов ръжда не хваща!" го е казал народът и е много прав, защото колективната мисъл е била винаги по-мъдра и от най-големите мъдреци, с каквито е пълно сегашното ни време. Ето, например мъдричкият ни момчурляк Серьожка отново се изцепи в типично неокомунистически стил, че връзките ни с Русия ни правят по-силни. Да, обаче може и да е прав Родения в Харков в това, че връзките с Империята на злото ги правят по-силни. Да, за тях, издънките на терористи, атентатори и убийци, ограбили съдбата и житейското спокойствие на милиони за стотици години напред, може и да е вярно, но... Но как да е вярно за всички останали нас и за Родината ни България, а? Как да е вярно, като се знае колко много "добрини" ни е сторила  Русия - и като народ, и като държава - още от времето на княз Светослав, който разтурил Силистра и ошушкал североизточна България, та се мине през крайната фаза на подписването на Санстефанския мирен договор; омразата към титана  на българската държавност княз Батенберг, хваналото я кривогледство при обявяването на Независимстта на 22 септември 1908 година; обявяването на война на България при вече обявен неутралитет от нейна страна и фактическата й окупация  до 1947 г., когато българските рибари не можеха да ловят риба в Черно море без изричното разрешение от страна на "освободителите" ни.
Един съвременен министър-председател заявява, че връзките ни със страната окупатор ни правят по-силни. Е, това затвърдява истината, че държавата ни от десетилетия се управлявала от политически идиоти и малоумници и се управлява сега от техните деградирали наследници.
Един друг министър-председател едва не се разплака пред паметника на най-големия в историята враг на България турския циганин Тодор Христов Живков, от рода на Яшаровите,  от  така наречените "Кръстеняци" - според професор Тодор Балкански. Човекът, който през своето многогодишно управление докарва страната три пъти до пълен фалит, като през шейсетте години на миналия век продаде златния резерв на страната на Съветска Русия, а той и управленската кохорта около него заграбиха от България  милиарди долари. Това циментира в съзнанието ни извода, че ни управляват политически дегенерати, които генетически са безродници



Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: kabuli
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2277825
Постинги: 2858
Коментари: 1765
Гласове: 2158
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930