Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.02.2011 21:25 - Светът
Автор: kabuli Категория: Лични дневници   
Прочетен: 653 Коментари: 1 Гласове:
3



Светът от раждането на евреина Маркс бавно, но сигурно отива към своята гибел. Защо от Маркс ли? Ами защото само в главата на един евреин може да се роди религията на Комунизма, която да е по-гибелна и от всесилната Инквизиция на видиотяващия католицизъм.
Колко хитро е измислено само - и "Капитала", и Човека вървят ръка за ръка и къде е разделителната линия - така и до сега никой не е можал да я покаже. Не е можал, защото я няма, поради простата причина, че "Капитала" е изял Човека. Тотално и за винаги! Обезличил го е така, както може само да обезличава еврейската алчност и хитрост, подчинена на единствената мисъл, с която се ражда всяко едно дете на Израел - Светът е бил наш, наш е и трябва да бъде наш! Не напразно Банката е творение именно на евреите. И лихварството е тяхно дете.
Ленин - другото еврейско дете на Демона, доразви и узакони властта на Комунизма, от което всички негови бесове бяха свободни, получили статут на държавна политика. Политика, която затри десетки милиони народ, в името на мнимото равенство между хората. И докато едни биваха избивани, защото не искаха да бъдат равни, то други и до днес се чувстват БОГОравни в своята идиотия. Ето, например заместник-шефа на руските разузнавателни служби бил уволнен, защото си отпразнувал 60-ят рожден ден за има-няма 1 000 000 $. Ето, виждате ли този бивш боец на Комунизма колко добре е чел "Капитала"?
Такива почитатели на тази развлекателна книга има с десетки хиляди и в България. И то какви читатели само - президенти, министър-председатели, министри, генерали, полковници и стотици бивши и настоящи служители на репресивните държавни институции.
От постоянното четене на Марксовия роман, управниците са забравили да обърнат внимание на държавата и народа.
Е, това не е кусур, защото от две-три години цяла Европа е луднала по "Капитала". И не само Европа, ами и Америка! Четат го все известни банкери, ама май грешно го четат. Мой познат, който постоянно го препрочита ми казва, че в книгата никъде не пишело за постоянни фалити на Банките и за раздаването на бонуси от Уолстрийт за над 20 милиарда за година. Като че ли май пак от банките - тези, уж дето фалирали.
Да, ама нещо арабите, дето не обичат да четат "Капитала" ги прихвана и взеха да си наритват един подир друг управляващите, дето не са си извадили носа от марксовото романче. Писна им да ги правят на улави! Петрол газят - бедни ходят! Да, ама не! - дето обича да казва дядо Петко. Ама май по-лошо ще се случи, ако тези араби вземат масово да четат позивите на Ал Кайда. Е, да, ама и Бин Ладен е дете на "Капитала" или най-малкото на тези, дето заспиват под възглавницата с него.
Та, ето как от раждането на евреина Маркс светът бавно, но сигурно отива към своята гибел, защото неимоверната алчност на капиталистите и смразяващаща бедност на народите рано или късно ще доведе до избухването непредвидим катаклизъм.
Верижната реакция при свалянето на арабските диктатори може да е началния стадии на този катаклизъм.



Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - Дано!
17.03.2011 17:52
Дано!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: kabuli
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2275910
Постинги: 2858
Коментари: 1765
Гласове: 2158
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930