Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.10.2010 23:03 - Майката
Автор: kabuli Категория: Лични дневници   
Прочетен: 471 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 28.10.2010 13:13


Едва ли има дете, което да мрази майка си в своята младенческа възраст, когато неговото съществуване зависи от нейните грижи и любов. Едва ли има майка, която откровено да мрази децата си, защото ако има, то тя тогава е тръгнала направо срещу същността си.
Но интересна метаморфоза преобразува и мъжа, и жената в тяхната зряла възраст, когато са на прага на задомяването си, та и до края на жизнения си път. Момченцето се превръща в мъж, който обладан от мъжкия начин на мислене и възприемане на света, започва подсъзнателно да възприема жената като по-низша от себе си. И това възприемане е общо, независимо от пол, раса, семейно положение, социален статус, възпитание и образование. Може би 90% от мъжете имат по-особено отношение към жените, като цяло. И това отрицателно мъжко отношение към жените ги превръща в проститутки, семейни робини, търпящи насила хомота на мнимия семеен живот в името на децата си. Нископлатени работнички, понасящи безволевите си и безработни мъже, алкохолизирани от собствените си неудачи, потопили се в океан от алкохол.
Статистиката най-цинично брои жените проститутки на България. Със сигурност финансовия ни министър вижда в тях още едно доходоносно перо, с което да запълни вечно изпразващия се по непонятни причини държавен бюджет. Същатата тази статистика не се интересува от техния семеен начин на живот. Същата тази власт е безсилна да се пребори с тези мъже, които търгуват с майките си. Може би не иска и да се пребори!
Тежко е на цяла мъжка Европа, че си брои проститутките, които са нашите сестри и майки. Да, майки, които ни носят в себе си; които ни раждат с болка и много, много любов и които са готови в името на тази любов към нас да изтърпят абсолютно всякакви несгоди, обиди, побоища и унижения. А в някои случаи и смърт.
Проституцията носи милиарди на извратената мъжка част от населението. И се чудя на тези мъже, които насилват момичетата дали не виждат в тях майката! Със сигурност не, защото те са мъжката част от това население, което от хиляди години тъне в покварата на похотта, жестокостта и алчността.
Майките нямат място в такъв свят, защото той ражда жени, задължени още от рождението си да слугуват на идиотските мъжки правила, в които майчинството е мимолетно явление, което не е по-голямо от фантастичния живот на еднодневка.
Няма нищо по-силно от обичта на майката!
Няма нищо по-багодарствено от обичта към майката!
Лека нощ скъпи майки, заспиващи прегърнали своите свидни чеда.


Тагове:   майката,


Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: kabuli
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2276273
Постинги: 2858
Коментари: 1765
Гласове: 2158
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930