Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.09.2010 09:28 - Да разбъркаш захар със сол - І
Автор: kabuli Категория: Лични дневници   
Прочетен: 556 Коментари: 1 Гласове:
2

Последна промяна: 14.09.2010 10:28


Тази сутрин господин Местан отново (по задължение) бе разпнат на кръста на словоблудството, когато пред зрителите на btv обясняваше за чисто човешката същност на своя партиен лидер - за неявяването му в Парламента; за приноса му в този Парламент; за компетентността му по проектирането и строителството на хидромелиоративни съоражения; за милионния му хонорар.
Интересни са разсъжденията на говорителя на ДПС относно  отговора "Що е компетентност?"
Според него компетентността не е свързана непременно с притежаването на диплома в съответната сфера. Тук г-н Местан е абсолютно прав. Моят вуйчо - лека му пръст - още преди много години бе конструирал планер, използвайки двигател от "ява", на който полетя, въпреки че едва не се преби. А си беше напълно неграмотен - от позиция на задължението да имаш диплом.
Другото е интересно. Според Местан компетентността е и възможността да ангажираш определени компетентни лица за извършването на определена дейност. Е, господин Местан, тук вече взехте да говорите пълни глупостти! Та нали този, който си строи нов дом наема компетентни строители, които му го правят? В случая той явява ли се компетентен по въпросите на жилищното строителство? Сигурно сте искали да кажете, че компетентността е и умението да се менижира дадена дейност. Да, прав сте! Умението да ръководиш даден колектив от специалисти не изисква да притежаваш един куп дипломи. Умението да ръководиш хора си е умение - и с дипломи и без дипломи, или го можеш или не.
Да, ама какво по-лесно от това Доган да ръководи! Та той ръко/водеше за носа цяла една чужда партия, включително и министър-председателя, който беше из нейните среди. Та той четири години експериментираше с БСП както си иска и от 21 години експеримантира с търпението на българския народ!
Доган имал слабост към енергоносителни проекти и дейности. Та кой с власт няма слабост към тока, газа и атома? Та нали това са основите на днешната държава! А
Доган се знае като човек с многото слабости. Слабост към алкохола; слабост към жените; слабост към извращенията с жените; слабост в отношенията, както към много близките си, така и с околните нему; изпадане в необмислена ярост в пияно състояние; изтъкване на божественост и пълна недосегаемост от законите на държавата. В последното май е прав!
Та говорителя на ДПС отново забърка захар със сол в опитите си да защити своя шеф. Тук въпроса е, не дали българина  избирател му вярва. Тук въпроса е, защо турчина избирател все още му вярва.
А дали Волен Сидеров не помага активно на Ахмед Доган с "ненавременните" си политически изцепки, засягащи в някои отношения и турското население?
А дали Ахмед Доган не помага на Волен Сидеров, по същия начин?


Тагове:   сол,


Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

1. alexvasilev - затвор
14.09.2010 10:32
Доган заслужава не смъртна присъда, а доживотен мъчителен затвор
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: kabuli
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2261009
Постинги: 2858
Коментари: 1765
Гласове: 2158
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031