Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.08.2010 15:33 - За керванът
Автор: kabuli Категория: Лични дневници   
Прочетен: 548 Коментари: 1 Гласове:
3

Последна промяна: 28.08.2010 16:03


" 30% от населението на Котел са роми, а в родното място на Захари Стоянов - с. Медвен, живеят 4 хиляди мургави сънародници, отбелязаха войводите". (Топим се до 5 милиона през 2040 г. - "Стандарт", 28.8.2010)

"Войводите" си лаят, циганите се множат.
Извод: Първите ще си умрат прегракнали от лаене и с развалилото се от неизползване семе, а вторите ще се множат като диви зайци.
Не мога да ги разбера тези един файтон политически дебили, които от години си бръмчат едно и също: - Ромите се множат! Ауууу, ромите се множат, бе! Ама вие, българите, не разбрахтели бе, че ромите не спят, ами се множат! Не е страшно, че циганите си правят по 3 - 5 деца, защото те от както се помни светът, си ги правят. Страшното е, че оядените и лустросани българи, дето имат възможност да изгледат 100 деца, не си правят повече от едно, а в най-щастливия случай, по две.
Искам да го попитам баш шефа на пишман воеводите, когато нявга беше във властта, с какво допринесе той и кохортата му за подобряване на общия жизнен стандарт на всички.
Какво прави днес воеводата му и с какво допринася живота в страната да бъде поносим, че населението на тази нещастна страна да не я напуска, бягащо като от чумна напаст? Да спре да гледа в гащите на тези, които не само онождат жените си, ами им правят и деца.
А като толкова много иска циганорята да се учат, воеводата му с какво е допринесъл, че училищата и училищната система да се доближат малко от малко до тези, дето ги има в Европа. "Не си правя илюзии, че медалистите от международни олимпиади ще останат да учат у нас - нито сега, нито догодина" - заявява просветният министър Сергей Игнатов. "Вие вече сте част от световния елит, затова е логично да отидете да учите там, където са елитните университети. За съжаление те не се намират у нас".
А сега, де! Дай ми бабо огънче! Че в тази държава, в която няма елитни учебни заведения, се очаква след едно обозримо бъдеще в нея да остане само мърша, а качественото, пайдос, в чужбина. Е, как си го представя този филм Каракачанов? След 30 - 40 години всичките качествени и можещи българи отдавна ще са напуснали територията на Балкански полуостров, носеща географското име България. Тя, като територия, няма да остане незаселена, като монголска пустиня - ще бъде заселена с всякакви народности, тъй като празнота в пространството няма. За успокоение на душевните терзания на воеводите, и циганите ще са много малко, защото и те от години ще са я напуснали.
Страшното е, че до тогава Турция може да стане член на Европейския съюз.
Айде, воеводи, домашно на тема "Кво ши прайм сига!" за учебната 2039/2040 г.




Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

1. kabuli - Като как?
29.08.2010 00:24
Да, трябва да се промени "социалната" политика! Но как да се промени нещо, което го няма? И ако я има тази социална политика, как да я променим така, че от нея да не се "облажват" циганите, а?
Има нещо страшно цинично във факта, че почти всички естрадни певци и певици могат да останат без пенсии, понеже им биле изгорели документите. Няма човек - няма проблем! В случая, няма документи - няма пенсия! По сталински? На времето в "Строителни войски" служиха само и единствено неграмотните цигани - и с право - "работещи" за по лев и половина. Тогава никой не намираше махна, че скапаните мангали бяха неграмотни и с по 1 - 2 деца. Никой, защото държавата в продължение на две години полагаше грижи робския им труд да бъде редовен и висококачествен. Само че изгорялата памет на държавните ни институции е изхвърлила стотици хиляди от нас.
Един от големите митове, който има трайно присъствие в съзнанието ни е, че държавата ни е дала образованието; бетонните душегубки, наречени апартаменти; безплатното медицинско обслужване и десетки други привилегии. Това не е вярно, защото държавата не е дала нищо на почти целия обикновен и отруден народ. Тук не става въпрос за онези, които продължават да я изтощават, лепвайки се за задника й. Прав си, че сред циганите има насложени с годините негативни стереотипи на поведение, но още по-вярно е, че те са постоянно в репертоара на Ботевите патриоти, които умират да плямпотят, но ако стане въпрос за фронта - не дай си Боже - бъди сигурен, че много от тези скапани мангали ще бъдат на огневия рубеж. Както са били през петте войни на България. За разлика от кабинетните и площадни герои.
Ето, за тях ми е думата. А не че искам да защитя ненормалното поведение на оскотелите и подивели в своята ниска култура определени прослойки от над едномилионното циганско население на България.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: kabuli
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2278155
Постинги: 2858
Коментари: 1765
Гласове: 2158
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930