Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.03.2010 16:01 - Доган е мит
Автор: kabuli Категория: Лични дневници   
Прочетен: 804 Коментари: 1 Гласове:
1

Последна промяна: 19.03.2010 16:08


"... Доган е мит! Той пие много! До степен, която не му позволява да бъде социализиран. За това и не ходи в Народното събрание. Когато е пиян, става много злобен и заядлив. Трудно може да му се издържи. Сигурна съм, че той е принудил Ахмед Емин да се самоубие. Емин не е могъл да издържи на моралния тормоз, на който е бил подложен от лидера си" - казва Шерифе Мустафа в интервю за в-к "168 часа" от 19 - 25 март 2010 г.
Съмненията, че е възможно самият Доган да е разстрелял Емин, в момент на идиотско препиване, са състоятелни, но недоказуеми или пък НЕ-доказуеми. Поне докато този политически кретен, подпиран от идиотската ни държавна и политическа система, си доживява в НС. Всяка нормална правораздавателна система би трябвало да се самосезира, да привика Шерифе на обстоен разговор, за да бъде довършен психологическия образ на един от "култовите" ни политици.
С присъствието на Доган във властта, България доказва само едно - че все още не е достойна да се нарече държава на разума. И именно за това тя е управлявана от идиоти - не в медицинския смисъл на думата, а в общоприетия разговорен.
Сега ако на Генерала му стиска - не само на думи - той трябва да разбие митологизирания обръч около Доган и да го попита като какъв се изказа, че лично той местел (глагол - минало деятелно несвършено причастие) пешките в политическия шах и Царят не е могъл да победи ако той не благоволи.
Ако Борисов иска да има по-дълго политическо присъствие, наистина трябва да изчерпи темата "Доган и сие" докрай. Тогава народа ще му повярва истински и може да му прости някои политически изцепки и глупости.
Но честно казано, той се плаши от Ахмед и едва ли ще му посегне. Може би даже и да иска, онези свръх големи политически играчи, които стоят даже и над Бог, не биха му позволили.
Но той нали за това е Генерал! Само в битка може да се разбере има ли след себе си армия (от последователи) или е книжен герой.



Тагове:   Доган,   мит,


Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

1. latina56 - да пие, да пие...
19.03.2010 16:44
до насита, много нерви ни струва този Доган, но ти си прав, българин трябва да се справи с него,българи са виновни той така да ни подмята между ръцете си , тези които го вербуваха и му държаха ръката, като се изкачваше по стълбата на властта къде са сега да отговорят...нама никои по висок от Бога, нама още нито един такъв роден...той не е най виновния, ако не беше той друг щяха да вербуват, виновни са тези които са го вербували и го прикриваха толкова години, единствения които издържа 20 години, всички останали са разобличеви и се сгушиха мълчаливо по постовете се, а някои си отидоха и много отвратени и обидени...наливайте му да пие за здравето на България, колко души починаха от тази нежна революция...стотици хиляди...да пие за тяхно здраве и той е един от гробокопачите...
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: kabuli
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2276631
Постинги: 2858
Коментари: 1765
Гласове: 2158
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930