Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.12.2009 19:19 - Смъртта на мъжете не е от сега
Автор: kabuli Категория: Лични дневници   
Прочетен: 622 Коментари: 0 Гласове:
1



     Тъкмо отивах към поликлиниката, когато телефонът извъня. Обади се Тя, за да се заинтересува дали Той все още се среща с Нея, понеже ъ се кълнеше, че вече е скъсал напълно. Тя не му вярваше и Той я пребиваше от бой всяка вечер. Тя за да запази името си в обществото на много грамотна и с положение жена лъжеше. Лъжеше колегите и колежките си, че след цялата катастрофа, сполетяла семейството ъ живеят с Него добре, загърбвайки миналото. Тя лъжеше баща си, майка си и брат си, че се разбират с Него и ще започнат живота си отново. Те я усещаха че лъже, но приемаха играта и се правиха че ъ вярват. С
трашното беше, че Тя лъжеше толкова грозно себе си, че сама си вярваше. Но не ъ олекваше, защото унижението, боят, придружен с опити за душене и безучастното наблюдение на цялата тази гавра от страна на синовете, я преследваха като глутница хиени и ячакаха само да се предаде.
     Той я превръщаше бавно и сигурно в онази римска матрона, която беше разбрала, че истинските мъже отдавна са измрели. Историята се беше погрижила за тях чрез войните си. Оставаха само мъжете на мъжете, които не можеха да направят нищо друго с парите си, освен да си купуват всичко с тях - от откупуването от редовна военна служба до платената любов. На пазара на човешката суета, започнала своя марш от дворците и заселила се и в най-мизерната селска колиба, се продаваше човешка плът. Предлагащи и приемащи се бяха смесили до толкова, че се случваше да си разменят ролите.
     И на този пазар на покварата нямаше губещи, освен онези убити нещастнички при поредната свада на разгонените нерези. 
     - И те моля - каза ми тя с хлипащ глас - нека това, което си говорихме да си остане между нас. Благодаря ти от сърце, че си поприказвахме, защото малко ми олекна.
     И се чудя как един мъж е готов да пребие от бой собствената си жена. Тази, която му е подсигурила продължението в живота; тази, която той е целувал, прегръщал и любил до подлуда.  Тази, която му е давала сили и чувство за сигурност да бъде наричана с най-вулгарни епитети е унижение за самият него. Та нали той ще си легне до нея, с нея! Как можеш да неречеш жена си курва и сетне да се опиташ да я обладаеш? Кой е курвата в случая.
     За мен мъжът не е само пенис, протолил се като първокласна немска магистрала. За мен жената не е само вагина, дълбока като Марианската падина. За мен мъжа е и мъжко държание. За мен жената е и носителка на бъдещето - каквото и да е то.


Тагове:   смъртта,   мъжете,


Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: kabuli
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2275929
Постинги: 2858
Коментари: 1765
Гласове: 2158
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930