Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.11.2009 15:30 - Новите бардаци и старите курви
Автор: kabuli Категория: Лични дневници   
Прочетен: 3257 Коментари: 2 Гласове:
0



     Да ме извинят читателите, но старите хора имат една приказка, че със стари курви, нов бардак не се прави. Или казано по-грамотно: не се върви напред с тези, които са свикнали да вървят само назад.
     И новините от днешният неделен ден са подчинени на тази приказка.
     В НДСВ си избраха нов лидер, жена, бившата министърка Христина Христова. Разбира се, че същата може да има много положителни качества и като висш държавен чиновник, и като политик, и като човек, но как да повярвам, че ще съумее да ремонтира потъналия кораб "НДСВ" от сухия док, за да го пусне да плава в мътните и мръсни политически води? Та около нея все стари курви, ояли са се от властта, окрали не само финансово, но и човешки привържениците си. Нима Милен Велчев - стълбът, на коъто се опира Красьо Черничкият, ще си подмени душевадната нагласа с избора на Христина! Той ще си бъде все същия арогантен и крадлив "мачоюпи" и за него политиката няма да бъде нищо, освен спасителна крепост от полумъртвите членове на Закона.
     Същата работа е и с всички други царисти, които са "царисти толкова", колкото аз съм член на свитата на японският император.
     Патриотите ни от "Атака" си го навряли от вякъде и във всички дупки с доброволните записи на заповеди, че дължат в полза на овшорна компания (?) по 300 000 евро. Боже, боже, боже! То и национализмът им е толкова малоумен, колкото са и те! Иди, че се разпиши доброволно че дължиш 300 000 лева на Воленчо, само и само да попаднеш в списъка на "бащите"  на народа! Е, познайте, колко трябва да откраднат, че да се чувстват на печалба? Ами със сигурност по един милион! Да, ама май че парашута на някои не се е отворил и всичко лъснало на показ.
     Ето чий "син" направиха малоумниците евродепутат! Те и затова едни от тях взеха, че си тръгнаха. Дали е почтенно или не, е друг въпрос, но си тръгнаха, след като разбраха, че или или са по-луди, или са в процес на поумняване.
     Файтонът СДС си избира файтонджия! Е, след като останаха от над два милиона само 11 500, те могат и без файтон. Има ли значение кой ще погребе умрелия кон! Ако няма кой, то ще минат доброволните санитари на криле и ще изкълват мършата.
     Не е ли трагедия, че Вярата на хората е в калта на Парата и Властта!
     Почват да се появяват леки пукнатини и във Великата Герберска стена. Шефове на местни структури започнаха да се изживяват и те като феодали. Един от тях поискал оставката на областния си управител.
    От това следва, че диамантите с право се търкалят в калта и трябва да се намери оня юнак, който да промие с хиляди тонове от нея, за да открие най-малкото парченце от скъпоценният камък, който да краси короната на честта.
     Съмнявам се, че това ще бъде ГЕРБ, защото голямата част от сегашните му депутати са влезли в НС досущ като онези, които изкараха езици като френски вратовръзки, при появата на Симеон.
     За какво ли Вежди Рашидов ни казва, че може да се очакват етнически бунтове? Няма ли Прокуратурата и Съда да се самосезират заради тези негови думи и да потърсят мотивите за тях?
     Не е ли време Ахмед Доган да бъде сложен на детектора на съвестта?


Тагове:   новите,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - WpVjpTEeb
24.05.2011 10:22
THX that's a great asnewr!
цитирай
2. kabuli - Превод
28.11.2011 22:13
на анонимен 1 - ТНХ, че е страхотен asnewr!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: kabuli
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2278114
Постинги: 2858
Коментари: 1765
Гласове: 2158
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930