Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.10.2009 14:34 - Малолетен болшевик с пушка = малолетен арабин с автомат
Автор: kabuli Категория: Лични дневници   
Прочетен: 805 Коментари: 1 Гласове:
1



Партия ГЕРБ отвя като цунами управлението на тройната коалиция, начело с "един руснак - премиерът Станишев, роден в СССР, завършил Московският университет, говорещ руски като роден език, до 1996 г. бивш гражданин първо на СССР, а след това на Русия; един турчин и цар с неизвестна националност".
През цялото свое управление комунистите винаги са защитавали интересите на Русия,  за сметка на националните. И чак когато паднаха от власт, техните по-големи братя се завайкаха, че "Резултатите от вота означаваха оставка на кабинета на Сергей Станишев, единственото в Европа правителство, а скоро и в целия свят, което искрено и в голяма степен безкористно симпатизираше на Русия... Кремълските медии държаха в центъра на своето внимание Лукашенко, Чавес и прочие, като оставиха зад кадър единствения реален съюзник, какъвто беше Станишев". (В-к "Стандарт" 14.07.2009; по Игор Яковленко , "Ежедневний журнал").
Всяка групировка, стремяща се към властта чрез оръжие и брутална сила, изгражда бойни отряди и от малолетни, които мозъци много по-лесно могат да бъдат идеологически обработени. Тя ги използва по различни направления, изхождайки от индивидуалната им интелигентност и сдтепен на готовност да умрат за "святото дело".
Вглеждайки се в кадрите на арабското недоволство, ние виждаме 13 - 15 годишни деца, които гордо размахват автомати "Калашников", готови да убиват, без да се замислят, поради простата причина, че не могат да мислят. Мисленето са го оставили на своите водачи.
Образът на момчето арабин с автомата за мен няма никаква разлика от образа на момчето болшевик (или партизанин с пушка). И двете момчета са с изчегъртани мозъци, готови да легнат пред амбразурата или готови да се самовзривят сред оживения площад, за да се превърнат в светци. Едното, наградено посмъртно със златна звезда "Герой" ще бъде споменавано при всеки "Рапорт даден - Рапорт приет!", а другото ще отиде направо в Рая, до дясното коляно на Аллах.
Болшевизмът е атрофирал съзнанието на доста личности от духовния слой на съветското общество - в Русия и извън нея. Границата между искрената вяра и личната изгода е толкова невидима и неразбираема. Но фактите са си факти.
Иля Григориевич Еренбург е съветски писател, поет и преводач. Той е роден през 1891 г., а през 1905 г. вече е болшевик. Едва 14 годишен той е воин на фронта на болшевизма. Но нека да не забравяме, че през целия си живот е бил и отявлен сталинист.
Владимир Владимирович Маяковски е роден през 1893 г. и 12 годишен вече е болшевик. Той е поетът, който постоянно "говори" със строфи с Ленин.  Да, ама се самоубива  през 1930 г., както другите стотици представители на духовния елит, на които им е помогнато да направят това - кръга около Есенин (1895 - 1925).
Ето, затова аз не виждам разлика между двете момчета - едното от мракобесническото време на болшевикокомунизма, другото, от днешното арабско - смес от неясна политика и религия.
Не е ли прав Б. Борисов, че е време БК(С)П да бъде забранена?



Гласувай:
1



1. samvoin - Арабина с автомат брани своята С...
22.10.2009 15:43
Арабина с автомат брани своята Свобода, идентичност и земи, а комуниста с пушка и той не знае какво брани и срещу какво се бори, срещу вятърни мелници така да се каже...
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: kabuli
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2278146
Постинги: 2858
Коментари: 1765
Гласове: 2158
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930