Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.10.2009 15:46 - Теория за "арийската" раса в развитието на европейската политическа мисъл в началото на ХХ-ти век
Автор: kabuli Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2935 Коментари: 3 Гласове:
-1

Последна промяна: 03.10.2013 20:49


"Всяка война е част от безкрайната лудост на света".

През 1942 г. Хитлер издава заповед за депортирането на германските цигани в Освиенцим. За милионите избити евреи ни е известно. За руснаци, украинци, белоруси, поляци, чехи и други народности - също.
Сега нека безпристрастно си зададем въпроса защо беше нужно това и можеше ли то да не се случи, защото малцина са тези, които знаят истини, звучащи абсурдно днес.
Швейцария! Та кой не знае нещичко за нея! На кого не му е известно, че освен швейцарското сирене и шоколада "Милка", Швейцария притежава и още нещо много важно - парите на световния капитал.
През 1928 г. в кантона Во в Швейцария се приема закон, който разрешава стерилизирането на умствено изостанали хора. Подобен закон се приема и в Австрия през 1929 г.
Националсоциалистическата партия, чийто фюрер е Адолф Хитлер, идва на власт през 1921 г. Хитлер най-напред се заема със стерилизирането на жени с умствени отклонения, а физическите и умствени инвалиди биват екзекутирани. Защо не!? Та това вече се правеше в Швейцария и Дания!
Хитлер е на власт, но това не попречи на Норвегия (през 1934 г.), на Швеция и Финландия (през 1935 г.) да въведат закони, които да осигуряват расовата хигиена на населението си.
Според Ханс Улрих Йост, професор по история в университета на Лозана, много пациенти в швейцарските психиатрии стават жертва на закона от 1928 г. Документ от Университетската болница в Цюрих от 1944 г. доказва, че млада жена, бременна от два месеца, била посъветвана да се подложи на насилствена стерилизация, защото била със слаба психика, идиотия и склонност към нимфомания. Прилагането на този закон в Швейцария продължава до първата половина на седемдесетте години на ХХ-ти век.
В Швеция с въвеждането на закона за расовата хигиена през 1935 г. се създава Национален институт за расова биология, под чийто контрол се осъществява програмата за стерилизация на хора. Изборът попада на лица с изродени черти и недоказан ЧИСТ РАСОВ ПРОИЗХОД. От 1935 г. до 1976 г. насилствено са стерилизирани приблизително 60 000 души, чиято раса не е "арийска". Законът е отменен през 1976 г., а в Дания са стерилизирани над 6 000 души. Според шведското списание "Дагенс нюхтер" броят на стерилизираните в Норвегия достига почти 40 000. Норвегия побърза да поправи цифрата и призна , че е стерилизирала "едва" 2 000 свои граждани, които по закон са равноправни на всички.
В Канада  законът за половата стерилизация е приет през 1928 г. в провинция Алберта и е отменен през 1972 г.
От 1920 г. до Втората световна война  насилствена стерилизация е имало поне в тридесет щата  на САЩ.
...................................................................
Да се върнем назад и да се запитаме отново защо Хитлер изби милиони хора. Заради налудничевата теория за "чистата" арийска раса? Дали само заради нея избухна ужасната Втора световна война?
Немският ефрейтор правеше това спрямо недъгавите, психоболните и неариите, което и Австрия, и Швейцария, и Скандинавските страни, и Канада, и САЩ вършеха преди и с него - да прочистят по най-нечовешки начин собствените си народи, изхождайки от теорията на расизма. За да бъдат нещата още по-ясни, трябва да се каже, че хитлер започна войната, заради икономически, културни и образователни негативни тенденции, обхванали германския народ. Икономиката в страната беше рухнала; от приблизително 5 000 адвокати в Германия над 3 000 са евреи, а ръководители на театрите са пак представители само на евреите, с изключение на един германец.
От казаното до тук можем да си направим следния извод: Европа е вдъхновителка на ужасите, сътворени от Адолф Хитлер и неговите последователи. Тя по най-ужасяващ начин успя да усети това вдъхновение на собствения си гръб. А отговорът на въпроса можеше ли да не се случи това е следният: войната в Европа и без Хитлер щеше да започне, защото Сталин се готвеше за нея, но на друга основа - чрез победа на световната пролетарска революция, която се оказа не по-малко ужасна и кървава.

Със съкращение от "Светът и циганите" - СТЕНО, 2004, Варна;
Димитър Атанасов - Кабули



Тагове:   Началото,   век,   теория,   мисъл,


Гласувай:
0



1. samvoin - "През 1942 г. Хитлер издава ...
07.10.2009 09:48
"През 1942 г. Хитлер издава заповед за депортирането на германските цигани в Освиенцим."


Къде е тази заповед и на какво основание е?
Аз от години се интересувам от материята наречена Втора Световна Война, чел съм различни документи, но такава заповед още не съм видял, да, за евреите има и е ясно мотивирана /както е мотивирана и американската за германците в САЩ, още през ПСВ, но се крият също така и десетките депортации на арабоговорящи лица и мюсюлмани през 2001 и в периода на войната в Ирак, както и затварянето им без съд и присъда/. Никъде не съм видял изявление или документ, в който циганите са дефинирани като враждебен елемент за Германия и нейните съюзници, като страна във войната или като раса или подраса пък от расовите теоретици на Третия Райх.
Етническите депортации на евреи и поляци са били мотивирани с това че тези народи, са потенциална страна срещу германците във войната.
Аз подчертах изрично в друга тема, че не удобрявам тези депортации, точно колкото не удобрявам и тези над германците, но също така подчертавам че във ВСВ истинската цифра на загинали при различни обстоятелства евреи е не повече от 200 000 души, изчислявайки според възможното еврейско население по-статистика, останало в територии които са били театър на бойни действия и анализирайки обективните статистически данни, документи и твърдения, включително едно изказване на Горбачов в началото на 90-е, относно разсекретените архиви на КГБ, които дори назовават цифрата 180 000 мъртви евреи през цялата ВСВ.


Националсоциалистическата партия, чийто фюрер е Адолф Хитлер, идва на власт през 1921 г. Хитлер най-напред се заема със стерилизирането на жени с умствени отклонения, а физическите и умствени инвалиди биват екзекутирани. Защо не!? Та това вече се правеше в Швейцария и Дания!
Хитлер е на власт, но това не попречи на норвегия (през 1934 г.), на Швеция и Финландия (през 1935 г.) да въведат закони, които да осигуряват расовата хигиена на населението си.


В Германия при Хитлер се прави ефтаназия на такива лица, само безнадеждно болни и от болести от които страдат самите те, след съгласие на близките или тяхно собствено.
Но преди всичко, германската ефгеническа програма предвижда не унищожение, а предбрачни мерки срещу появата на такива деца /които наистина са тежест за държавата и социалната система и страдание за самите себе си и родителите си/.
Вземат се мерки, които трябва и днес да бъдат взети у нас, като изключим ефтаназията и то принудителна разбира се, Хитлер казва че по-добре родители с генетичен проблем, но без умствен такъв, да осиновят и отгледат едно здраво дете и аз споделям мнението му тук, вместо да създават страдащо потомство. Това по-хуманно ли е?
За стерилизация не съм чувал и не е доказано, мисля че се прилага срещу генетично обременени рецидивисти.
И Хитлер идва на власт, само да напомня /не знам защо е допусната тая груба грешка тук/, не 1921, а на 30 януари 1933 година и то в коалиционен кабинет отначало.
За Швейцария и Дания, съм съгласен с констатациите, така е но тези факти се премълчават, както и фактите изложени за САЩ, именно с цел сатанизация на определени личности и на определени народи неудобни с нещо на двете империи на злото и световното еврейско лоби.

Сега относно "чистата арийска раса". Чиста арийска раса е емоционален термин и такава днес няма в истинския смисъл на думата, но има подрасови типове на арийската или бялата раса така да се каже и българите са подрасов тип на арийците, това е така.
Напълно чиста генетична връзка с арийците нито един народ не е запазил и без никакви генетични изменения и деформации и не е сигурно има ли наистина бърз и рационален начин, да се достигне отново тази родова връзка и ниво на арийската раса при който и да е народ - неин потомък, а може би най-чисторасови и хомогенни генетично са негрите и китайците, наистина те имат завидна расова хомогенност и явно имат традиции тук, които не рушат.
Редно е тук да проучим и въпроса с расовата селекция, йерархия и хигиена която имат именно евреите, но отричат това право, както и изконните родови и племенни закони съхранили всички останали племена в историята на света. Защо ли?
Защо ли никога и никъде и никой, не споменава днес какво представлява еврейския расизъм, облечен в ционизъм и в псевдорелигията Юдаизъм? В това число и "националиста" - стипендиант на Сорос - Боян Станков Боянов - "Расате" говори за цигански расизъм, БХК, Цветелин Кънчев и останалите соросови стипендианти за "български расизъм" и "български антицигански расизъм". Никога обаче те не проследиха какво представлява еврейския расизъм и у нас, и по-света. Защо ли?
Това че равинът на софийската синагога изхвърля диригентката на детския оркестър, също еврейка за това че прави смесен хор между арменчета и еврейчета, накой да го дифинира у нас като расизъм, както и изявлението на Емил Кало? Или етническите подстрекателства на соросовите терористични узаконени клетки, приписвани на истинският бългаски национализъм.
Да, казах вече кои раси са чисти, но все пак всеки има право да търси корените, като няма право да ги отрича при другите ако и те ги търсят и припознават.
В този смисъл аз питам, когато се говори за цигани, какъв "расизъм" може да има и циганите като каква раса припознават сами себе си? Като жълта ли, като негроидна ли, монголоидна ли, сива ли? Ами те не би ли трябвало да са също принципно подраса на европеидната, разбирайте арийската и всички ли считат себе си за еднакво тъмно пигментирани сами?
Че циганин не знам да е раса, а знам да е етноним и група обусловоне от конкретен език и начин на живот, свързана от това че няма държава или може би по-скоро има белег на лингвистична група и конкретни външни белези на живот, но от къде на къде циганин да е раса?
Циганите не са расово хомогенни. От тях има по-бели и синеоки отколкото от доста българи, има и такива с близки до афро-азиятските параметри, каквито са циганизираните популации на кардарашите - силно криминогенния фактор в България, които малко или доста неправилно са дифинирани като изцяло една общост с останалите, една раса и генотип или като "роми" дори.
Хитлер има програма за изкуствено и бързо расово и евгеническо усъвършенстване на германците /малко фиксидея/, но няма документи уличаващи го в желанието за изтребление и поробване на другите раси или хора с различни расови параметри, каквото по-същество поставя ционизма, а го приписва на Хитлер.
Действително фиксидеята че германците са най-добрия и чист представител на нашата раса или подраса и на човечеството, или че най-много ще станат или трябва да станат, е една утопия и фиксидея, която не се получи.
Някои неща обаче около тази му теория, борба и желание, мисля че се мистифицират и преувеличават по-обясними причини, както и че най-малкото не са подкрепени от обективни исторически документи, а за източник се счита главно еврейското ритуално убийство аналогично на тукашното, наречено "нюрнбергски процес" и "показанията" от него, а това вече трябва да накара мислещия човек сериозно да постави под съмнение документите и протоколите от него, ако опознае същноста му, особено юриста, а тук в анализа май ми се струват че повечето твърдения са взети от там?!...
В нещата казани относно други страни и управление в статията, съм напълно съгласен и това че техните евгенически програми, са доста по-жестоки, крайни но подмолни и тайни, както и тази - явно жестоката в Древна Атина и Спарта, за разлика обаче от тази при Хитлер.
Наистина както казах вече, той взаимства законите "ударили" евреите от САЩ и Канада, но е факт че газови камери няма в тези лагери, че те са транзитни една част, за военновременно задържане /което не е редно да е на етнически признак/, а друга част са промишлени комплекси.

Днес аз считам за крайно нагло, изтъкването на тези лагери и лъжите на ционистката пропаганда особено за тях и цифрата "обгазени" евреи през ВСВ в несъществуващите газови камери, да оправдава еврейския геноцид в Палестина, еврейската пагубна доминация в икономика, политика, култура и безобразията и привилегиите на всеки евреин и за престъпление срещу всички, ама всички други народи!
Да, аз не съм за хитлеровата политика спрямо евреите, но съм категорично за пресичане ей на това, за което говоря и което поне виждаме всички!


"Да се върнем назад и да се запитаме отново защо Хитлер изби милиони хора. Заради налудничевата теория за "чистата" арийска раса? Дали само заради нея избухна ужасната Втора световна война?
Немският ефрейтор правеше това спрямо недъгавите, психоболните и неариите, което и Австрия, и Швейцария, и Скандинавските страни, и Канада, и САЩ вършеха преди и с него - да прочистят по най-нечовешки начин собствените си народи, изхождайки от теорията на расизма. За да бъдат нещата още по-ясни, трябва да се каже, че хитлер започна войната, заради икономически, културни и образователни негативни тенденции, обхванали германския народ. Икономиката в страната беше рухнала; от приблизително 5 000 адвокати в Германия над 3 000 са евреи, а ръководители на театрите са пак представители само на евреите, с изключение на един германец."


С този цитат съм абсолютно съгласен, но всъщност нека анализираме последните няколко изречения, или именно това:


"Икономиката в страната беше рухнала; от приблизително 5 000 адвокати в Германия над 3 000 са евреи, а ръководители на театрите са пак представители само на евреите, с изключение на един германец."


А това нормално ли е или ненормално и не говорим ли тук за един установен коварен еврейски апартейд, освен всичко останало в страната на германците след ПСВ и освен многото ньойски неправди и геноциди срещу българският, германският и унгарският народ?
Нормално ли е в една нееврейска страна и то на фона на еврейската, с моноетническа напълно управа, създадена на чужди изконни територии, изтребваща брутално както и англо-саксонците и османците коренното население там, от 5 000 адвоката - 3 000 да са евреи и по-силата на коя историческа или правдива логика, германците не е трябвало и не е било очаквано да реагират агресивно на тази неправда и да съзрат в Хитлер облика на тази реакция?
Извинявайте много...
А нормално ли е днес, 2% евреи от населението, а 80-90% от власта, държавните, икономическите и стопански лостове в еврейски ръце със съответните пагубни последици за нашата външна ивътрешна политика, със съответните 99% богатеещи евреи и 99% бедстващи неевреи материално и духовно вече, както и с благоденстващи евреи, американци и англичани иумиращи от глад хора на три континента същевременно? Къде е Правдата тук?
Аз не искам у нас да затваряме хора заради етноса им в лагери, гета, да ги депортираме или изселваме, още по-малко убиваме и да ги делим на етноси.
Но да ги делим на рушители и градящи България! На почтенни и непочтенни! На лоялни и нелоялни към българската нация и ако има цял етнос или 90% от него от такива, то те нямат място на наша територия,между нас, а там където са лоялни и държавата чиито паспорти и лоялност носят в другия си джоб и зад маската на "почтенни и мирни български граждани", да отидат в нея пък виновните според българските закони, морал и разбирания пред нашия народ, в нашите изконни жизнени пространства, просто да си получат справедливите наказания или изкупления!
Защото няма ли ред и законност, тогава евреите ритайки на основа "етническа солидарност и двойни стандарти" за тези престъпници от своята народност, идва момента всички те да попаднат в пълен етнически сблъсък с нас но и с останалите народи и този път обаче може да дойде момента не за лагерите на Хитлер, дискриминация и депортация, а за нещо доста по-лошо за тях, когато гневът в световен план се отприщи срещу тях и цялата негативна трупана енергия към тях, се стовари върху тях, но не защото аз, българите или националистите го искаме, а защото ще е обективния ход това.
Ние - българите поне, вероятно сме последните които ще го поискаме...
Тогава идва Страшния Съд, не се ли вземем в ръце и не въздадем ли тук и сега, ред и законност, както и социална правда, осигуряващи нашето национално могъщество и съществувание!





цитирай
2. samvoin - http://bgsviat. narod. ru/jew...
08.10.2009 09:45
http://bgsviat.narod.ru/jew_devil.gif
цитирай
3. анонимен - войната
15.04.2010 16:35
Хитлер не е започнал войната!!!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: kabuli
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2277576
Постинги: 2858
Коментари: 1765
Гласове: 2158
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930